Profile cover photo
Profile photo
Knibble
12 followers -
Knibble helpt jou optimaal beknibbelen bij iedere aankoop
Knibble helpt jou optimaal beknibbelen bij iedere aankoop

12 followers
About
Knibble's interests
View all
Knibble's posts

Post has attachment
Public
Frisgewassen voor de scherpste prijs:
+ Koop altijd een wasmachine die past bij jouw huishouden. Het vulgewicht is hierbij leidend. Bij 1 of 2 personen volstaat een vulgewicht van 7 kg. Tot 5 personen is 9 kg meer dan voldoende, en bij meer kun je gaan voor een vulgewicht van +10 kg.

+ Het toerental geeft aan hoe droog jouw was de wasmachine uitkomt. Bij bijvoorbeeld 1600 tpm is de was nog voor slechts 42% vochtig (in vergelijking met 52% bij 1200 tpm).

+ Weet dat het energielabel gebaseerd is op het eco-programma van je wasmachine. De machine doet er dan wel langer over, maar verbruikt minder energie en water. Was je op een gewoon programma, met bijvoorbeeld de functie tijdbesparing aan, dan verbruikt de wasmachine fors meer dan het energielabel weergeeft.

+ De meest voorkomende energielabels op wasmachines zijn A+++-50% (het zuinigst!) tot A+++. Energielabels als A, B of lager komen vrijwel niet meer voor.

+ Betaal niet teveel voor jouw wasmachine. Check deze mooie, onvervalste aanbiedingen: https://knibble.nl/wasmachine
Photo

Post has attachment
Public
Als kritische verzamelaar is Knibble verliefd op de prachtigste aanbiedingen en de mooiste elektronica deals! En met veel liefde verzamelt en toont hij zijn vondsten overzichtelijk voor jou. En dát niet alleen op Valentijnsdag, maar altijd!
Profiteer ook van deze lieve eekhoorn en koop het voor jou beste product voor de beste prijs via Knibble: https://knibble.nl/
Photo

Post has attachment
Public
Wekelijks verwelkomen wij nieuwe shops en breidt ons product-, aanbiedings- en prijsvergelijk-aanbod alleen maar uit. Deze week zijn wij blij wederom een nieuwe webshop te mogen verwelkomen: 4Launch.nl, de 131ste webshop op de teller!

Bekijk, vergelijk oprecht en koop via Knibble de mooiste elektronica:
https://knibble.nl/aanbiedingen

Post has attachment
Public
Niet alleen in de december, maar juist deze wintermaand vind je de scherpste aanbiedingen!

Veel webshops hebben prachtige acties lopen. Vergelijk de prijzen eens met die van een maand terug en je ziet op Knibble de meest ongelooflijke prijsverlagingen. Zo hier de prijsgrafiek van de 49 inch Samsung UE49KS7000 televisie: https://knibble.nl/tv/samsung/ue49ks7000

En een kleine greep uit het huidige aanbod:

Een prachtige Delonghi koffiemachine, normaal gesproken €329, nu de laagste prijs ooit: €271,89
https://knibble.nl/espressomachine/delonghi/ecam-22-110-sb

Een ideale Liebherr vriezer van €449, de beste deal nu: €370,45
https://knibble.nl/vriezer/liebherr/gp-1486-20

Een krachtige Bosch keukenmachine van €185,- nu voor slechts €132,-
https://knibble.nl/keukenmachine/bosch/mcm68861

En heel veel meer via:
https://knibble.nl/aanbiedingen
Photo

Post has attachment
Public
Ongekende aanbiedingen vind je deze week. Kijk op Knibble voor een overzichtelijk aanbod en zeer inzichtelijk prijsvergelijk van de scherpste aanbiedingen van het moment.

Neem deze prachtig ontworpen Samsung tv. Waar deze precies een maand geleden nog voor €1399,- te koop was, koop je deze Samsung UE49KS7000 vandaag de dag voor slechts €990,45! Mis deze deal niet.Post has attachment
Public
Altijd al gedroomd van zo'n prachtige knalrode KitchenAid keukenmachine? Sla dan je slag bij deze ongelofelijke deal via Knibble.

Met maar liefst 20% korting is de KitchenAid 5KMP5EER nog te koop van €549,- voor slechts €439,-.
Post has attachment
Public
Naast gezond eten (check scherpst geprijsde keukenapparatuur hier: https://knibble.nl/keukenapparatuur) is fysieke activiteit wenselijk om fit te zijn in 2017!

Motiveer jezelf met de mooiste gadgets die jou zullen ondersteunen tijdens het sporten en bewegen. Check snel de scherpste deals op Knibble: https://knibble.nl/sport-en-outdoor
PhotoPhotoPhotoPhoto
20-01-17
4 Photos - View album

Post has attachment
Public
Een goed ontbijt is de ideale start van een fit 2017. Een goed begin is ten slotte het halve werk. Een sap of smoothie vol groenten en fruit is een perfect om veel vitaminen en vezels binnen te krijgen. En met een slowjuicer, blender of sapcentrifuge is jouw sap zo klaar.

Laat het nou zijn dat Knibble de scherpste deals voor jou verzameld heeft:
https://knibble.nl/slowjuicer
https://knibble.nl/blender
https://knibble.nl/sapcentrifuge
Photo

Post has attachment
Public
Kies voor wat hulp in de keuken om jouw gezonde voornemens gemakkelijker waar te maken. Een mooi vormgegeven slowjuicer, keukenmachine of broodbakmachine maakt het heerlijk om in de keuken te staan en verse producten te bereiden. Dat fitte gevoel volgt dan snel!

Op Knibble koop je eenvoudig de scherpste aanbiedingen & laagst geprijsde keukenelektronica. Bekijk snel de mooiste deals of plaats een handige beknibbelwekker op het door jou gewilde product!

https://knibble.nl

Photo

Post has attachment
Public
Lieve beknibbelaars, een fijne jaarwisseling & tot op https://knibble.nl in 2017!
Photo
Wait while more posts are being loaded