Profile cover photo
Profile photo
Siti Shuhadah
34 followers
34 followers
About
Siti Shuhadah's posts

Post has attachment

Post has attachment
SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR
Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya ...

Post has attachment
Alfatihah.... Aku Rindu MAK!!!!!
Aku terlalu rindu akan raut wajah Mak yang cukup jelita pada pandangan aku..aku mohon pada Allah agar aku bisa menemui Mak diakhirat nanti.. setiap hari aku mohon..kerana aku tersangat rindukan Mak.. hadirlah Mak dalam mimpi Adah walau seketika... Aku rindu...

Post has attachment

Post has attachment
KEEP CALM AND TODAY IS MY BIRTHDAY!!! 111114
As Salam... Hai..sihat ke..lama tak ngedate kat sini... Nak bgtau ni.. arini birthday kite!!! hehe.. 11/11/14, arini genap umur kite 3series!! huhu.. dah tua... TQ to Mak yang melahirkan... abah membesar & mendidik..mak juga... TQ to suami juga!! for everyt...

Post has attachment
"TER" "MISS" "U" !!! Tiramisu lah !!!!!!
As Salam....hai semua !!! jumpa lagi kita dalam rancangan baking2 with Cik Embun...hehehe... Arini CE(Cik Embun) nak share resepi tiramisu yang CE buat baru2 ni.... Resepi ni CE dapat dari Cik Titin (belovedtitin.blogspot.com)... lama gila dah ambik resepi ...

Post has attachment
Baking Baking With Cik Embun !!!!
Assalamualaikum.... hehehehe.. cheq mai lagi.... arini rasa mcm nak menulis blog plak... Nak share ni... sejak2 la ni cikembun suka nau nak membaking... aritu sampai termimipi2 la nak buat kek... tapi oven takdak... nak buat dalam pemanggang ajaib tak feel....

Post has attachment
Dia Mai Dah !!!!
Hai... Assalamualaikum..... Dia datanggg..... Cik Embun hahahahahaha.....  sat dia senyap sebulan dia... pastu dia mai balik...hehehehehe..... Babai !!!!! :p

Post has attachment
Salam... Hai..Kejap Ade Kejap Takde...hehehehe...
Salam... hahaha... aku camni la... kejap rajin kejap malas nak berblog.... korang sihat???? mesti followers aku dah kurang.. sbb jarang dah nak berblog...huhuhuhu...:( ni pon datang xtau nak cakap ape... nak say hai..hai... & bai..bai je la kot...hehehe.......

Post has attachment
Alhamdulillah..!!! It's a Girl... ♥✿♥✿1/4/14♥✿♥✿
Alhamdulillah... Its a Girl !!! Penantian telah berakhir.... My Beautiful Bambam #babytomato ... 4.67kgs... #newborn #baby #day1 ..A lhamdulillah... Semoga membesar dengan sihat ya syg... Will story about my #babytomato later...
Wait while more posts are being loaded