Profile cover photo
Profile photo
Счетоводна къща Арника
13 followers -
Счетоводни Услуги на ниски цени
Счетоводни Услуги на ниски цени

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Всеки наш клиент има собствен консултант, изпълняващ длъжността главен счетоводител. Той или тя, организират цялостното счетоводно и финансово представяне на вашата фирма. Вашият консултант бързо ще научи всичко за вашият бизнес и ще бъде един непрекъснат и сигурен източник на информация и бизнес съвети. Те ще контролират и дейността на оперативните ни счетоводители, пряко ангажирани със счетоводната дейност и администрация.
 Посетете нашия сайт или ни потърсете и във фейсбук.

Националният осигурителен институт вече с единен телефонен номер 
НОИ ни информира, че клиентите на институцията вече могат да се консултират по действащото социално-осигурително законодателство по отношение на краткосрочните парични обезщетения, пенсиите, административните услуги и сроковете за подаване на документи вече и по телефона на цената на един градски разговор или според цената на мобилния Ви оператор. На телефон 0700 14 802 клиентите могат да отправят своите запитвания относно наличието на информация за прекратени осигурители без правоприемник с предадени разплащателни ведомости в НОИ. Могат и да се информират относно прилагането на европейските регламенти и международните договори в областта на социалната сигурност.
Националният осигурителен институт ни напомня, че справки, за които се изисква предоставяне на лични данни, не се извършват по телефона. Информация, съдържаща лични данни, може да бъде получена дистанционно само чрез ЕГН/ПИК или БУЛСТАТ/ИКО през интернет страницата на института.
Всеки работен ден от 8.30 ч до 17.30 ч. телефонната линия ще бъде отворена за всички граждани от цялата страна.
Add a comment...

Post has attachment
И тази година НАП връща данъци на млади семейства с ипотечен кредит. Условията на които трябва да отговаря младото семейство са:
-има сключен граждански брак;
-лицето и/или съпругът/ата му не са навършили 35-годишна възраст към датата на сключване на договора за ипотечен кредит;
-ипотекираното жилище е единствено жилище за семейството през годината.
-Задължително условие за ползване на данъчното облекчение е лицето да представи писмена декларация от съпруга/та, че няма да ползва данъчното облекчение за същата година.

http://www.nap.bg/news?id=2462
Add a comment...

Post has attachment
Докато си пиете кафето сутрин и сърфирате през телефона си вече може да проверите здравно-осигурителния си статус по телефона.Това вече е възможно на телефон 0700 18 700, услугата е автоматична и работи 7 дни в седмицата по 24 часа в денонощието.
Справката се извършва в подменю „Осигуряване“ на телефон 0700 18 700, като се заплаща градски разговор при набиране от стационарен апарат и такса по съответната тарифа за мобилните телефони. Изисква се въвеждането на ЕГН, като дава отговор дали здравните права на съответния потребител са прекъснати или не, както и информация за всеки месец в последните 3 години, за който няма данни за платени здравни осигуровки.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
До края на октомври 2014 г. физическите лица, които сами определят и внасят дължимия авансово данък, трябва да подадат декларацията по чл. 55, ал. 1 от ЗДДФЛ и чл. 201, ал. 1 от ЗКПО (образец 4001) за данъци, дължими за третото тримесечие на 2014 г. Това са физически лица, които през третото тримесечие са придобили доходи, например в качеството си на наемодатели на физически лица, както и нотариуси, адвокати, стоматолози и др. самоосигуряващи се лица. http://www.nap.bg/news?id=1874
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded