Profile

Cover photo
nudee boiez
Worked at MinusX
Attended South Harmony Institute of Technology (S.H.I.T)
Lived in malaysia
112,089 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Petang itu seperti biasa aku, Faizal dan Mira ke rumah Susy untuk belajar bersama. Kami duduk di ruang tamu sambil menikmati minuman yang disediakan oleh Susy. Susy anak tunggal tauke Lim. Ibu dan ayahnya sentiasa sibuk di kedai mereka. Jadinya Susy bebas…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Mengajar http://wp.me/s4l4dN-mengajar

Cerita ini bermula sejak aku berumur 12 tahun. Aku seorang budak lelaki yang agak hensem. Bukan la nak berbangga. Tetapi ada cerita yang hendak aku sampaikan kepada korang. Semasa cuti persekolahan pada hujung tahun, selepas aku menduduki peperiksaan, aku…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Hari tu aku berjaya berkenalan dengan seorang bini orang yg gedik. Nama dia aku namakan sally sahaja. Dia ni memang sedap pasal aku dapat pancut air benih aku kat dalam farajnya. Dia memang sporting, maklumlah orang bandar sosial. Muka dia ala chinese…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Nama aku Nani, aku sudah mendirikan rumahtangga dengan suami aku dalam 4 tahun, tapi kami belum dikurniakan anak, mungkin belum rezeki kami. Tapi suami aku tak kisah, asalkan kami enjoy. Almaklumlah umur makin meningkat tapi happy tu perlu. Aku dan suami…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor. Biasalah kalau orang kerja kat resort dah tu dalam pulau kecik macam Pangkor tu mesti la happy sakan kalau dapat keluar.…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yang boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Hasil kekayaan suaminya boleh membahagiakan sesiapa juga yang menjadi isterinya atau yang menjadi perempuan simpanannya dari segi material dan…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Bila sebut pasal raya semua orang gembira. Aku paling happy time raya sebab boleh gathering ramai-ramai ngan sepupu-sepupu aku yang hot. Aku satu-satunya cucu tok wan yang tinggal ngan tok wan kat kampung. Parent aku kerja kat Dubai, dulu aku stay ngan…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Ni kisah masa aku masih kursus di Maktab Perguruan Ugama Seri Begawan. Masa tu aku berada ditahun 3 1997. Aku sebenarnya amat rapat dengan seorang guru pelatih (peserta kursus) perempuan bernama si MANJA. Aku sudah mengenalinya selama kurang dari setahun.…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Nama budak ni Azura. Umur baru 19 tahun pada masa tu. Tapi bodynya memang leleh beb. Pandai betul dia menjaga body nya, memang perfect. Paling aku tak tahan ialah punggungnya. Setiap kali bila dia berjalan, memang mata aku tak berkelip memerhati kan…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Aku seorang remaja lelaki yang berumur 20 tahun.  Namaku ialah aiman. Aku mempunyai sebuah family yang mengamalkan budaya sosial. Aku mempunyai 3 orang adik beradik dan aku adalah abang yang sulung. Adikku yang kedua adalah seorang puteri yang bernama…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Dia, bini aku, berdarah minang and tidaklah secantik mana. Tapi pada aku, she is the most beautiful woman in my life. Aku sekarang ada seorang anak berumur 3 tahun hasil perkahwinan aku dengan bini aku.…
 ·  Translate
1
Add a comment...

nudee boiez

Shared publicly  - 
 
Aku berkawan dengannya dah setahun lebih. Segala rahsiaku telah diketahui olehnya. Jadi oleh kerana kami telah mengetahui isi hati masing masing maka terjadilah satu cerita. Pada malam tu kami keluar berjalan jalan, lepas berjalan ke sana ke sini kami…
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Work
Employment
  • MinusX
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
malaysia
Links
Contributor to
Links
Story
Tagline
For fun on cam,,, add id Skype / YM: c2c_on1y
Education
  • South Harmony Institute of Technology (S.H.I.T)
    Art Of Human Behaviour
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends
Apps with Google+ Sign-in
nudee boiez's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.