Profile cover photo
Profile photo
Afifi Shamsuri
About
Afifi's posts

Post has attachment
Minyak Herba Asmak Penawar Asma
Dunia semakin maju dan kita semakin terdedah dengan pelbagai penyakit. Majoriti rakyat Malaysia sendiri ada mengalami penyakit asma. Sudah tentu pelbagai inisiatif telah dilakukan dan banyak ikhtiar yang telah difikirkan. Minyak Herba Asmak merupakan salah ...

Post has attachment
Final Exam
Hi guyss omg sumpah lama gila tak update blog. So yeah sekarang aku tengah final exam dan sedar tak sedar lagi satu semester je nak habis diploma. Haihh how time flies. Sekarang ni pun memang busy dengan event, program uitm, mencari jodoh (Eh?) so mmg tak s...

Post has attachment
Final Exam
Hi guyss omg sumpah lama gila tak update blog. So yeah sekarang aku tengah final exam dan sedar tak sedar lagi satu semester je nak habis diploma. Haihh how time flies. Sekarang ni pun memang busy dengan event, program uitm, mencari jodoh (Eh?) so mmg tak s...

Post has attachment
Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak
Assalamualaikum dan salam perpaduan. Cuti Sekolah| Cuti sekolah merupakan satu detik yang dinanti nantikan oleh pelajar sekolah tidak kira rendah atau menengah. Bagi mereka, detik inilah yang sangat bermakna untuk menutupi segala penat lelah belajar yang te...

Post has attachment
BLOGGER BUAT DUIT ONLINE
Blogger buat duit online merupakan satu tajuk yang amat
menarik untuk kita kupaskan bersama. Menjana duit secara online sememangnya
tidak asing lagi dalam diri blogger pada masa kini. Ada dalam kalangan blogger
yang menjadikan pendapatan blogger sebagai pen...

Post has attachment
Malaysia di sini lahirnya sebuah cinta
Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca. Ayuh sama sama menyertai tugasan Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta yang dibawakan khas oleh Denaihati . Detik 31 Ogos merupakan salah satu tarikh keramat yang menjadi ingatan kekal dalam setiap ...

Post has attachment
iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat para pembaca. Seperti sedia maklum, blog Denaihati sememangnya terkenal dengan sifat pemurah yang mana sentiasa mengadakan pertandingan pertandingan antara blogger. Dan yang paling menarik sekali, hadiahnya bukanlah ...

Post has attachment
Cantik jelita dan tampil berseri dengan Placenta White By Nikko
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia PENGENALAN Pembangunan deras tanpa had pada era globalisasi kini kian menunjukkan manifestasi anjakan paradigm dalam kalangan masyarakat. Hal ini juga telah menyebabkan masyarakat bertindak sasau seperti mengejar fatamorg...

Post has attachment
Afifi Shamsuri commented on a post on Blogger.
Al-Fatihah. Semoga Admin menjadi seorang yang kuat untuk menghadapi ujian ini..

Post has attachment
GIVEAWAY BY NAMIA BLOG
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia Entry menarik: Surat Cinta Hujan Cinta Dania KL Gangster 2 Kena Sabotaj "GA by namia blog di taja oleh  PendekarBerkuda   Akuainkausiapa   umairacollection   umairacollections   ietamatsaad   puterymemory   jemariberapi  ...
Wait while more posts are being loaded