Profile cover photo
Profile photo
Kaka Hashim
230 followers -
What I believe, I will try to achieve it. What I want, I will try to get it. InsyaAllah..
What I believe, I will try to achieve it. What I want, I will try to get it. InsyaAllah..

230 followers
About
Kaka's posts

Post has attachment
Tak Terduga
Hari ni lepak jap. Kasi kepala clear dari semua benda serabut dengan kerja. Eh lupa nak cakap! Aku dah kerjalah. Hahaha Kerja apa? Lawyer? Majistret? Ahli muzik? Takkkk............ CIKGU. Aku jadi cikgu ok. Macam tak caya. Dahlah aku ni garang nauzubillah. ...

Post has attachment
Eh Kalendar Gambar Aku?
Hi peeps! Sebelum ni aku pernah cerita kan aku masuk kelas Kesusasteraan dalam Multimedia. Selalu tu asyik cerita pasal video je kan. Ni aku nak share sikit pasal kerja sekolah yang Dr Notts bagi kat kitorang Agak gempak jugaklah sebab boleh guna untuk seta...

Post has attachment
Kalimat Terakhir
Assalamualaikum.. Ok tajuk agak skema kan. Ni saje buat tajuk skema nak bagi lecturer aku baca. Hikss. Ada apa dengan cinta? Eh silap. Ada apa dengan kalimat terakhir. Entry kali ni nak buat cerita sedih. So sediakan tisu tandas sebelum hingus korang menjej...

Post has attachment
Kuih Tradisional..Nyum Nyum
Hai peeps! Kali ni video pasal kuih. Bukan kuih raya tau tapi kuih tradisional. Ada kuih yang memang asal dari negeri aku kat Johor. Contoh macam bubur sum sum. Erk! Kuih ke tu?? Alaaa..lecturer aku cakap boleh masuk dalam kuih tradisional. So masuk jela. V...

Post has attachment
Video Tragedi Pulak Dahhhhh
Hai peeps! Tengok tajuk pun dah tau kan aku nak cerita pasal ape. Hikss Oklah tak nak sembang panjang panjang. Video ni video tragedi. Pasal kes pembunuhan. Tak larat nak tulis panjang panjang. So korang tengoklah ye.. Toodless ^__^

Post has attachment
Video Fokus Gelang Warisan
Hi peeps! Kali ni cerita pasal video lagi. Apehal asyik pasal video je? -_- Sebab lecuturer aku suruh update dalam blog. So 2,3 entry ni asyik pasal video je. Hahaha. Tapi jangan risau sebab semua video ni tak sama. Kali ni aku nak tunjuk pasal video fokus....

Post has attachment
Takutnyaaa....
Hi peeps! Korang berani ke penakut? Ke jenis takde perasaan? Ape kena mengena soalan aku dengan entry ni? Hikss Oklah nak bagitau geng aku kena buat video seram. Assignment punya pasal. Korang ingat aku berani ke nak buat cerita seram ni? Kang aku seram sap...

Post has attachment
One Shoot Video 3 layer
Assalamualaikum. Hai peeps! Dah lama tak share pape kat blog. So ari ni nak update sikit pasal video one shoot yang geng aku buat. Dah masuk study week baru ak nak update. Ish ish teruk teruk. -_- Ok nak cerita sikit. Ape benda one shoot video 3 layer ni? H...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded