Profile cover photo
Profile photo
Rivertours
Feesten aan boord, team building op het water, een boottocht met de ganse familie, de vereniging of de firma.
Feesten aan boord, team building op het water, een boottocht met de ganse familie, de vereniging of de firma.
About
Posts

Post has attachment
Van 7 tot 10 juli 2016 - Tall Ships Races Antwerpen
Kom varen langs de grootste historische zeilschepen ter wereld!

Tall Ships Races Rivertours biedt de mogelijkheid om de 'Tall Ships' van op het water en dus van op de eerste rij te bewonderen aan boord van één van onze schepen. U kan tijdens dit evenement een schip afhuren en met uw genodigden langs de grote zeilschepen varen. Ook aan uw culinaire wensen kunnen we voldoen. Mis deze gebeurtenis niet! Beleef een unieke mix van schepen, mensen, sfeer, culturen en dring binnen in hun wereld!
Add a comment...

Post has attachment
Waterbus

De Waterbus is een intergewestelijke, klokvaste en filevrije 'Waterbuslijn' op het water die je toelaat op een comfortabele en aangename wijze te verplaatsen in de kanaalzone tussen Brussel en Vilvoorde.
De Waterbus vaart op dinsdag, woensdag, donderdag én vrijdag van 1 mei tot 30 juni en van 16 augustus tot 31 oktober 2016 EN dagelijks (behalve maandag) van 1 juli tot 15 augustus 2016.

Meer info: www.waterbus.eu.
Add a comment...

Post has attachment
Rondvaarten in Brussel - lente en zomer 2016

Binnenkort kan u weer genieten van korte en lange rondvaarten en van zomerse aperitiefcruises. Ontdek ook de Sunday cruises of kom naar Brussel Bad met de Waterbus vanaf Vilvoorde!
Add a comment...

Paasmaandag 1 april 2013 
grote SCHELDEHAPPENING in tientallen Rupel- en Scheldegemeenten van Boom tot Schellebelle. Doorlopend gegidste rondvaarten, fietstochten, geleide wandelingen en bezoeken.

Woensdag 1 mei 2013
BRABANTSE VAARHAPPENING op de Brabantse kanalen. In tientallen kanaalgemeenten van Vilvoorde tot Leuven. Gegidste rondvaarten, animatie op de kade, fietstochten en geleide wandelingen. Eveneens start van het toeristisch vaarseizoen !
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded