Profile cover photo
Profile photo
Teena Tna
7,834 followers
7,834 followers
About
Posts

Post has attachment
Trip to Pahang: Taman Negara Pahang, Kuala Tahan
Assalamualaikum Disebabkan semester ni aku dan geng-geng hiking pharmacy (luls) jaranggg sangat masuk hutan, kitorang plan nak pergi Taman Negara Pahang lepas habis final exam. Yelah tak tahu lah lepas habis student life, dapat hiking lagi ke tak, ada geng ...
Add a comment...

Post has attachment
Pharmagrad Dinner 2018: Hikayat Kesultanan Melayu Melaka
Assalamualaikum Hai. Sudah sekian lama kita tidak bersua. Aku sebenarnya ada banyak benda nak cerita, tapi tak sempat nak menulis kat blog. Ok event aku yang latest adalah Pharmagrad Dinner. Well, biasalah dah final year mestilah ada dinner. Seronok angat m...
Add a comment...

Post has attachment
Bukit Batu Putih, Tanjung Tuan
Assalamualaikum Di suatu malam yang hening, ketika family dinner, mak aku tiba-tiba menyatakan hasratnya, "Tina, lepas ni kalau nak pergi hiking ajak mak tau" Hampir nak terkeluar makanan dalam mulut bila dengar mak cakap macam tu. Rupa-rupanya ada kawan-ka...
Bukit Batu Putih, Tanjung Tuan
Bukit Batu Putih, Tanjung Tuan
insanbiasabiasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tempat Menarik di Bandung, Indonesia
Assalamualaikum Dari dulu aku telah menyimpan azam untuk update blog waktu tengah cuti sem ni. Cuti dah nak habis pun, minggu depan dah start kelas. Oh ye, tahun ni adalah tahun akhir (dan sem terakhir) aku bergelar mahasiswa (insha Allah). Lepastu dah habi...
Tempat Menarik di Bandung, Indonesia
Tempat Menarik di Bandung, Indonesia
insanbiasabiasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hidup ini...
Assalamualaikum 26/12/2017 3.47 am Hai, aku sebenarnya dah lama nak membebel kat blog ini. Ok aku ada satu confession nak bagitahu. Aku ada banyakkkk benda nak share kat blog. Banyak benda tu bukan pasal hiking, pasal jenjalan ke apa. Tapi benda yang aku te...
Hidup ini...
Hidup ini...
insanbiasabiasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukit Gasing, Petaling Jaya
Assalamualaikum Hai, sejak akhir-akhir ni rasa momentum nak ber-exercise semakin rancak! Pada masa yang sama i jenis makan banyak tapi badan susah nak naik (terima kasih mak bagi genetik macam ni kat kami). Selalunya lepas exercise / jogging / hiking i akan...
Add a comment...

Post has attachment
Gunung Angsi 2017
Assalamualaikum Gunung Angsi merupakan gunung dalam wishlist aku yang wajib naik. Sebenarnya tak plan nak hiking. Malam tu pukul 10 malam tetiba rasa macam nak masuk hutan, esok paginya aku bangun subuh, terus gerak ke Gunung Angsi. Senang kan.  Okay sebena...
Gunung Angsi 2017
Gunung Angsi 2017
insanbiasabiasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
My life as a pharmacy student (version 2.0)
Assalamualaikum Hai, aku rasa hidup aku sangat membosankan. Haa, baca ayat pertama je dah rasa bosan kan? Ok bolehlah sambung makan goreng tadi kalau ada yang tengah makan ayam goreng. Dari tadi aku duk terpacak depan laptop tak tahu nak tulis apa.  Oh ya, ...
Add a comment...

Post has attachment
Industrial Attachment (Part I)
Assalamualaikum Aku tak tahu nak mulakan cerita dari mana. Sebab dia ada macam-macam part. Ada yang "wow, syoknya!", "ala, bosan lah", "bolehlah", "sukanyaaa". Haaa lebih kurang macam ni lah feeling aku untuk praktikal kali ini. Oh aku baru habis sem 7. Seb...
Industrial Attachment (Part I)
Industrial Attachment (Part I)
insanbiasabiasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
of MRT and lessons i learnt
Assalamualaikum Aku ingat lagi dulu aku ada assignment untuk 3rd language. Subjek mandarin. Kitorang kena buat dialog dan perlu ada gambar. Tajuk aku dan partner aku dapat ' dùjià' yang bermaksud percutian. Wah wah wah memang sesuai sangat lah dapat tajuk n...
of MRT and lessons i learnt
of MRT and lessons i learnt
insanbiasabiasa.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded