Profile cover photo
Profile photo
Teena Tna
7,875 followers
7,875 followers
About
Teena's posts

Post has attachment
Dunia Pancaroba
Assalamualaikum Hai, aku tak tahu nak cerita macam mana. Perlukah aku berkongsi di sini? Kalau tak kongsi, aku rasa ini adalah satu 'kisah' dan 'ujian' yang sangat terkesan bagi diri aku. Dan aku ingin abadikan memori-memori dalam blog @ diari hidup aku. Ka...

Post has attachment
Gua Tempurung, Perak
Assalamualaikum Aku sebenarnya dah lama nak tulis cerita pergi caving tempoh hari. Dek kerana kesibukan study, final exam, praktikal, events...maka hari ini barulah terasa mahu update entri Gua Tempurung. Padahal pergi sana tahun lepas, hahaha. Tak boleh, k...

Post has attachment
Community Attachment - Retail Pharmacy
Assalamualaikum Hai korang! How are you? I'm fine (kot). Haa, kenapa ada 'kot' ya di belakang ayat? Sebenarnya aku tengah cuti sem sekarang ni. Tapi 4 minggu daripada cuti itu telah digunakan untuk kitorang buat praktikal.  Cakap pasal praktikal, dulu aku s...

Post has attachment
Cerita Kak Ton (Sila Jangan Baca)
Assalamualaikum 12.44 am Hai. Asal tengah malam jer jiwa kacau. Asal jiwa kacau jer dah tengah malam. Boleh pulak tadi rasa stress, tetiba ni rasa sedih, nak nangis pulak. Tapi ni bukan PMS. ni tetiba je. Haishh, biasalah perempuan, kalau pukul 11.00 dia ha...

Post has attachment
Gunung Berembun, Negeri Sembilan
Assalamualaikum 2.37 am Eh, kita berjumpa lagi! Sebenarnya aku tengah study ni. Tapi rasa macam mood blogging dah datang lah. Plus, hari ni aku berjaya menjawab 3-4 soalan pharmacokinetics (Alhamdulillah, best lah pulak tajuk ni). So, why not i reward mysel...

Post has attachment
2016 !
Assalamualaikum Macam-macam perkara terjadi. Kita rasa ujian kita berat.  Ada manusia lebih berat dugaannya. Alhamdulillah Allah hadirkan insan-insan di sekelilingku. Terima kasih Allah =) Final exam in 3 days from now  (OMG cepatnyaaa) You can see those mo...

Post has attachment
**
Assalamualaikum I felt useless! I felt stupid! I felt bad! Ah i feel all the negative things is coming to me! I have to keep this alone. Myself. Actually, i just want to keep this between me & me. Between? Its only you Tina! No one else! Sejujurnya, i tak r...

Post has attachment
Bukit Tabur, Taman Melawati Kuala Lumpur
Assalamualaikum Sebenarnya aku ada banyak cerita menarik nak share dengan korang; my loyal blog reader. Eh ada blog reader lagi ke? Sekarang ni hidup aku ibarat apa-nak-jadi-jadilah-aku-tak-kisah-dah! Sebab dah terlalu sibuk. Waktu weekend je aku ada masa s...

Post has attachment
Thank You Mr. Froggy
Assalamualaikum 26/10/2016 3.00 pm Perpustakaan Tun Abdul Razak Because i could't find what i wanna to find here (in library)! Hectic life for these 2-3 weeks! The photo: During CVS lab session, last morning! I potong kulit dia! After 3 years, come the cour...

Post has attachment
Saya Bangga Jadi Rakyat Malaysia !
Assalamualaikum 31 Ogos 2016. Malaysia menyambut hari kemerdekaan yang ke-59. Baca tajuk pun dah rasa patriotik hehe. Hari ni aku nak cerita satu pengalaman. Tahun lepas. Aku, Sal & Azwa bercuti di Korea. Kebetulan pada hari merdeka, kitorang berada di bumi...
Wait while more posts are being loaded