Profile cover photo
Profile photo
Niaz Daniaz
39 followers
39 followers
About
Niaz's posts

Post has attachment
Trimester Ke 3 ~ Preggy 36 Week 2 Days ~
Assalamualaikum, Fuhhh..baru leh bernafas ni selepas hampir 5 jam menunggu di Klinik Ibu dan Anak tadi untuk Weekly check up bagi minggu ke 36 . Mengikut kata nurse tadi kandungan dah pun mencecah 36 minggu dan 2 hari.. maksudnyer dah masuk 9 bulan... So tu...

Post has attachment
DAH NAK DUE DAH ...
Assalamualaikum, Sekejap je masa berlalu kan.. pejam celik pejam celik usia kandungan dah nak masuk 9 bulan dah. Alhamdulillah sepanjang mengandung ni memang tak de masalah sangat pun, baby behave sangat dari awal preggy sampai lah dah dekat nak bersalin ni...

Post has attachment
PROMOSI OKTOBER 2014
Assalamualaikum, Wah lamanyer blog ni bersawang kan.. lama benor tak menjenguk.. busy sangat lately ni dengan tukar tempat keje lagi, nk uruskan anak sekolah lagi..hmm macam2 hal la.. Apa-apa pun masih belum terlewat ye untuk promosi oktober 2014 ni .. Buy ...

Post has attachment
MY OWN TESTIMONI
Assalamualaikum, Wah dah bersawang gak blog Eda ni, kalau tak di sebabkan nk buat testimoni xde lah berusik blog ni ye..hukhuhukhuk..So korang ape khabar sumer? harap2 semua di bawah lindungan Nya.. but not to forget please #PrayForMH370. Selalukan Eda baca...

Post has attachment
PROMOSI MARCH 2014
Assalamualaikum, Untuk bulan march ni Eda nak cerita pasal ESP je..almaklumlah promosi sedang berlangsung sekarang ni..Buy 6 free 1, rugi sangat kalau tak grab peluang ni, daripada beli dengan harga biasa baik beli masa tengah promosi ni banyak dapat jimat ...

Post has attachment
Feel free to visit my blog

Post has attachment
VITA-LEA IRON FORMULA
Assalamualaikum, Selamat berhujung minggu...Hari minggu ni baru banyak cket mas atuk berblog even ade kelas gak tp still ade masa nak berblog ni.. Wowww..sekarang ni dah buat Februari, da nak habis pun bulan Februari ni al maklum la bulan Februari untuk tah...

Post has attachment
SET KURUS SHAKLEE
Assalamualaikum, Selamat berhujung minggu. Mula kan hari anda dengan pemakanan yang sihat. Sebut tentang pemakanan yang sihat, semua orang pun nak tubuh badan yang sihat dan ideal kan. Semua orang nak bentuk badan yang kurus dan sihat. Kalau kurus, semua ak...

Post has attachment
SET HAMIL SHAKLEE
Assalamualaikum, Selamat berhujung minggu buat semua, Hari ni Eda nak share sikit berkenaan supplement yang boleh di ambil dan bersesuai dengan bakal Ibu. Ibu hamil memerlukan nutrisi yang lebih tinggi berbanding orang lain, so memang tidak hairan lah sekir...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded