Profile cover photo
Profile photo
3M Mihail Advertising
1 follower -
.
.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Ecran pentru Proiector : Folia 3M PWF-500 - Ecran de Proiectie
Cea mai simpla modalitate de a avea un ecran de proiectie si totodata si cea mai ieftina metoda, este de a folosi folia autoadeziva PWF-500 dezvoltata de 3M .
Folia Whiteboard PWF-500 este un ecran de proiectie pe care se poate si scrie cu markerul ! Astfel poate fi folosita cu succes pentru prezentari interesante in cursul carora se poate completa un desen / o schita, se poate sterge si rescrie.
Pentru informatii despre pret whiteboard, va rugam sa ne contactati.
http://mihailadvertising.ro/contact/
Add a comment...

Post has attachment
Proiectul care este acum in curs de desfasurare : TELUS Romania
Amenajare noul sediu ; mai intai primele doua etaje , dupa care vor urma altele 3 etaje
Montaj Whiteboard 3M Ecran de Proiectie si Tabla de Scris
3M Projection Whiteboard Film PWF-500 - pentru detalii despre produs consultati pagina dedicata:
http://mihailadvertising.ro/whiteboard-3m/
- pentru informatii pret whiteboard, va rugam sa ne contactati
Add a comment...

Post has attachment
In Cladirile AFI Park , cladirile de birouri din complexul Afi Cotroceni , am montat folie whiteboard 3M. Chiar managementul AFI au dorit sa aibe table de scris in birourile de sedinte. Au apelat cu succes la folia whiteboard 3M WH-111.
Pentru orice detaliu tehnic despre folia whiteboard 3M care inlocuieste tabla de scris, cat si informatii despre pret whiteboard, puteti sa ne contactati :
http://mihailadvertising.ro/contact/
Photo
Photo
2015-03-04
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Folii de retroproiectie 3M Vikuiti Solutia 3M Vikuiti™ Rear Projection este destinata realizarii ecranelor de proiectie pe diferite suporturi transparente, necesare prezentarilor video. Puteti transforma orice fereastra intr-un display digital doar prin simpla aplicare a acestei folii, imbunatatind astfel interactiunea si comunicarea cu clientii. Prin proiectarea imaginilor statice si dinamice direct pe suprafata, folia autoadeziva 3M Vikuiti™ Rear Projection transforma vitrina unui magazin intr-un instrument eficient de promovare si comunicare. Folia exceleaza printr-o rezolutie Folia exceleaza printr-o rezolutie de 4 ori mai buna decat in cazul altor solutii, prin unghiul de vizibilitate cu o deschidere de peste 170 de grade si diversitatea formelor de prezentare. In plus, folia poate fi taiata in orice forma si dimensiune, reflectand, de exemplu, logo-ul sau marca unei companii.

ne puteti contacta:
mihailadvertising.ro/contact/Folii de retroproiectie 3M Vikuiti Solutia 3M Vikuiti™ Rear Projection este destinata realizarii ecranelor de proiectie pe diferite suporturi transparente, necesare prezentarilor video. Puteti transforma orice fereastra intr-un display digital doar prin simpla aplicare a acestei folii, imbunatatind astfel interactiunea si comunicarea cu clientii. Prin proiectarea imaginilor statice si dinamice direct pe suprafata, folia autoadeziva 3M Vikuiti™ Rear Projection transforma vitrina unui magazin intr-un instrument eficient de promovare si comunicare. Folia exceleaza printr-o rezolutie Folia exceleaza printr-o rezolutie de 4 ori mai buna decat in cazul altor solutii, prin unghiul de vizibilitate cu o deschidere de peste 170 de grade si diversitatea formelor de prezentare. In plus, folia poate fi taiata in orice forma si dimensiune, reflectand, de exemplu, logo-ul sau marca unei companii.

ne puteti contacta:
mihailadvertising.ro/contact/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DISTRIBUITOR AUTORIZAT 3M
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DISTRUBUITOR AUTORIZAT 3M
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded