Profile cover photo
Profile photo
Naziera Roslan
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
HAPPY NEW YEAR 2015
Assalamualaikum... Selamat Tahun Baru 2015... Alhamdulillah, masih berpeluang untuk bernafas & menjalankan tanggungjawab pada tahun baru... Semangat pun macam baru ni...hihihi so, saya nak belanja kalendar 2015 pada semua...kot2 lah lepas ni nak rujuk... se...
HAPPY NEW YEAR 2015
HAPPY NEW YEAR 2015
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY NEW YEAR 2015
Assalamualaikum... Selamat Tahun Baru 2015... Alhamdulillah, masih berpeluang untuk bernafas & menjalankan tanggungjawab pada tahun baru... Semangat pun macam baru ni...hihihi so, saya nak belanja kalendar 2015 pada semua...kot2 lah lepas ni nak rujuk... hi...
HAPPY NEW YEAR 2015
HAPPY NEW YEAR 2015
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GOODBYE 2014, WELCOME 2015
Assalamualaikum... Alhamdulillah, beberapa jam je lagi kita akan melangkah ke tahun baru 2015... Terima kasih Allah atas segala nikmat, rezeki, ujian, dugaan & segala2nya yang Dia berikan kepada kita semua...Alhamdulillah Semoga tahun 2015 menjadikan kita s...
Add a comment...

Post has attachment
2 Kumpulan Vitamin
Assalamualaikum... Satu lagi perkongsian ilmu...moga bermanfaat untuk semua...jom baca & fahami... kredit pic: En.Google Vitamin bermaksud bahan organik yang sangat diperlukan oleh badan dengan jumlah kecil. Ia berperanan dalam pertumbuhan normal, pengawala...
2 Kumpulan Vitamin
2 Kumpulan Vitamin
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
6 Khasiat Vitamin C Yang Perlu Anda Tahu.
Assalamualaikum... Alhamdulillah, Allah masih panjangkan usia kita untuk menikmati minggu baru...hari ni Isnin, suami saya kerja shift siang minggu ni...so, update blog pepagi hari untuk minggu ni... Taknak celoteh panjang2...banyak lagi urusan duniawi & ur...
6 Khasiat Vitamin C Yang Perlu Anda Tahu.
6 Khasiat Vitamin C Yang Perlu Anda Tahu.
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dinner At Sara Thai Tomyam, Balok
Assalamualaikum... just nak throwback sikit...kejadian berlaku masa balik ke Seberang Balok, Kuantan bulan lepas... saya & family kecil saya dinner kat salah satu restoran yang ada kat area Seberang Balok & Balok...suami yang lapar ajak makan kat sini..nama...
Dinner At Sara Thai Tomyam, Balok
Dinner At Sara Thai Tomyam, Balok
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Udang Masak Kicap
Assalamualaikum... kali ni nak belanja 1 resepi yang saya cipta sendiri...kebetulan dalam peti tu ada udang & sayur2 je...so, terlintas dalam kepala jap lagi nk masak udang...dah udang je yang ada, takkan nak masak ayam kot...kihkihkih...jom tengok resepiny...
Add a comment...

Post has attachment
Usah Biar Tulang Rapuh
Assalamualaikum... entry kali ni just nak belanja keratan akhbar ni je.. sebagai peringatan untuk diri sendiri & kawan2 semua... nampak gayanya kenalah amalkan pengambilan kalsium & vitamin D lebih sikit dari biasa.. tubuh badan ni macam lama lagi nak guna....
Usah Biar Tulang Rapuh
Usah Biar Tulang Rapuh
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perbezaan OsteMatrix Shaklee...Awesome!!!!
Assalamualaikum... entry kali ni saya nak ceritakan beberapa manfaat yang boleh didapati dari sebiji OsteMatrix yang awesome ni...tapi sebelum tu, jom kita tengok dulu perbezaan 'kalsium tablet' Shaklee berbanding jenama lain dipasaran... Perbezaan Shaklee ...
Perbezaan OsteMatrix Shaklee...Awesome!!!!
Perbezaan OsteMatrix Shaklee...Awesome!!!!
ceriteranaziera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BIAR BETUL??? Minum Ubat Dengan Jus Limau Gedang Membawa Maut???
Assalamualaikum... dalam pada saya duk mencari resepi2 yang sedap untuk Limau Gedang yang suami belikan hari tu...tetiba terjumpa artikel ni....jom baca... MENGAMBIL ubat bersama beberapa jenis jus buah-buahan terutamanya limau boleh membawa maut. Menurut s...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded