Profile

Scrapbook photo 1
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
e-konkursi. mk
Worked at www.e-konkursi.mk
Attends Faculty of Computer Science and Engineering
Lives in Skopje, Macedonia (FYROM)
407 followers|18,106 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Webski Solutions Битола објавува оглас за бесплатна обука на .NET програмери (C#) со траење од три месеци.
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Повисоки стипендии за сите пет категории приматели на стипендии
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Шпекулации за изгледот и перформансите на iPhone 6 
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Обуки и курсеви спонзорирани од Француската влада
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Компанијата Solaborate објавува отворен конкурс за работни места
 ·  Translate
Компанијата Solaborate објавува отворен конкурс за работни места
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Грантови за студенти од Југоисточна Европа 
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Волво доделува 170.000 евра парична награда! 
 ·  Translate
1
Add a comment...

e-konkursi. mk

Shared publicly  - 
 
Стипендии и друг вид на помош спонзорирани од Француската влада
 ·  Translate
1
Add a comment...
Work
Employment
  • www.e-konkursi.mk
    administator
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Skopje, Macedonia (FYROM)
Education
  • Faculty of Computer Science and Engineering
    present
Basic Information
Gender
Female