Profile cover photo
Profile photo
Lacat.ro
70 followers -
Cele mei bune lacăte antifurt de siguranță pentru casă, biciclete sau motociclete la prețuri accesibile
Cele mei bune lacăte antifurt de siguranță pentru casă, biciclete sau motociclete la prețuri accesibile

70 followers
About
Posts

Post has attachment
Lacătele în formă de U sunt dispozitive antifurt foarte eficiente, recomandate pentru securizarea bicicletelor. Cu ajutorul acestora, prin ancorarea de un gard, stâlp sau semn rutier, bicicleta este asigurată antifurt.
Modele și prețuri aici: http://www.lacat.ro/lacate-pentru-bicicleta/lb-lacate-in-forma-de-u/
www.lacat.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Granit CityChain X-Plus 1060 - un lanț de calitate cu zale hexagonale, dur ca granitul, foarte rezistent la tăiere și smulgere, recomandat pentru asigurarea motocicletelor cu un risc mare de furt.
Acesta prezintă cilindru ABUS X-Plus pentru o mai mare protecție, dispune de blocare dublă realizată prin tehnologia ABUS POWERCELL, iar carcasa de metal a lcătului oferă protecție suplimentară împotriva atacurilor mecanice.
Modele, detalii și prețuri aici: http://goo.gl/ueVmiU
Add a comment...

Post has attachment
Lacătele din inox T84MB& sunt lacăte de siguranță potrivite pentru *asigurarea medie a vehiculelor și a bărcilor.
Aceste lacăte sunt oportune pentru a se folosi în aer liber, fără grija oxidării, prezentând cerințe scăzute de securitate în condiții meteorologice severe.

http://www.lacat.ro/lacate-clasice/lacate-rezistente-la-apa/lacate-inox-t84mb.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lacătul Platinum 34 CS/55 se foloseşte în spaţiile şi pentru obiectele cu cerinţe ridicate şi medii de securitate. Aceste lacăte sunt folosite în special la garaje și se închid şi se deschid cu cheie.
Lacătul Platinum 34 CS/55 poate fi achiziţionat şi în varianta de 100% anticoroziv. Acest lacăt are urechea protejată de oţel ceea ce-i conferă siguranţă foarte bună la încercările de tăiere cu foarfeca industrială sau cleşte.
Detalii și preț aici: http://www.lacat.ro/lacate-clasice/lacate-universale/lacat-platinum-34-cs-55.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Apa reprezintă într-adevăr esența vieții, dar când vine vorba de elemente de siguranță precum sunt lacătele, apa sau mediile umede pot reprezenta un adevărat pericol. Rugina se poate dezvolta distrugând mecanismul lacătului. Din această cauză este important de știut că există soluții care să facă față în medii dificile, medii în care umezeala este prezentă. O serie de lacăte capabile să reziste la apă vor scuti utilizatorii de grija faptului că acestea pot prinde rugină și se pot distruge. Cu alte cuvinte, rezistența acestor tipuri de lacăte este echivalentă cu un nivel de siguranță ridicat, indiferent de condiții.
Add a comment...

Post has attachment
Lacăt pentru ferestre cu deschidere interioară și ferestre-uși, uși basculante și uși glisante pe partea cu broască, ideal pentru ferestre cu cadru de lemn. Lacăt recunoscut de către VdS, cu certificare DIN, rezistă la presiuni mai mari de 1 tonă și se deschide cu ajutorul unui cifru. Disponibil în două variante de culori, maro și alb.
Detalii și preț aici: http://www.lacat.ro/lacate-ferestre/lacate-fereastra-cu-cifru/lacat-pentru-fereastra-fts-106.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fie că este practicat ca și sport de performanță sau doar ca hobby, ciclismul prespune parcurgerea unor distanțe mari cu bicicleta, iar pentru ca traseul să fie unul plăcut și lipsit de evenimente neprevăzute, este necesară utilizarea unui echipament special de ciclism. De exemplu căștile sunt un accesoriu ce nu trebuie să lipsească niciunui deținător de bicicletă, deoarece oferă protecție zonei capului.
Căști pentru bicicliști la prețuri avantajoase pe www.lacat.ro.

http://www.lacat.ro/lacate-pentru-bicicleta/casti/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sistemul de blocare pentru ATV Granit Quick 37 este recomandat pentru asigurarea ATV-urilor cu un risc mare de furt, dispunând de un card de memorie ce atrage atenția asupra înlăturări sistemului înainte de a porni vehiculul.
Add a comment...

Post has attachment
Sistemul antifurt disc moto Detecto 7000 RS 1 oferă securitate împotriva utilizării neautorizate cu risc normal de furt. Sistemul blochează discul de frână și activează alarma zgomotoasă la orice mișcare. O soluție la îndemână, compactă și sigură.

Detalii aici: http://www.lacat.ro/lacate-motocicleta-scooter/lms-sisteme-de-blocare/antifurt-disc-moto-detecto-7000-rs-1.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MasterLock 259DAT este un sistem antifurt auto, de securitate ridicată pentru blocarea volanului. Acesta a fost proiectat pentru a putea fi folosit la o gamă foarte largă de autoturisme, camioane, microbuze și SUV-uri, reprezentând o inovație în materie de protecție împotriva furtului auto.
Detalii și pret: http://www.lacat.ro/lacate-auto-rulote-barci-snowmobile/antifurt-auto-masterlock-259dat.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded