Profile

Cover photo
33 followers|46,711 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Tukinet

Shared publicly  - 
 
Nettikäyttäytymisestä keskustellaan Tukinetissä SPR:n Nuorten liveryhmässä tänään torstaina 18.10. klo 18-20. Liveryhmän ohjaajina toimivat Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen työntekijät ja vapaaehtoiset.

Tule juttelemaan Nettikäyttäytymisestä muiden nuorten kanssa!

https://www.tukinet.net
 ·  Translate
3
1
Add a comment...

Tukinet

Shared publicly  - 
 
Tänään keskiviikkona 17.10. klo 13-15 on vuorossa Väestöliiton Perheaikaa -hankkeen liveryhmä raskaana oleville.

Tänään teemana on: Parista perheeksi. Liveryhmän ohjaajina toimivat Väestöliiton asiantuntijat. Tervetuloa mukaan! http://ow.ly/i/11Y0Q
 ·  Translate
1
Add a comment...

Tukinet

Shared publicly  - 
 
Itsetuntoa kohottamaan on tämänpäiväisen Mieli Maasta ry:n liveryhmän teema. Liveryhmä on Tukinetissä tänään keskiviikkona 17.10. klo 18-20. Mieli Maasta ry:n liveryhmät on tarkoitettu masentuneille ja 12 nopeinta mahtuu mukaan keskusteluun. Ryhmän ohjaajina toimivat Mieli Maasta ry:n vertaisohjaajat.

Tervetuloa pohtimaan miten itsetuntoa voisi kohottaa!
http://www.tukinet.net
 ·  Translate
1
Add a comment...

Tukinet

Shared publicly  - 
 
Tukinetin Liveryhmässä on tänään keskiviikkona 4.1. klo 13-15 teemana Pakko-oireet. Tervetuloa keskustelemaan!

www.tukinet.net
 ·  Translate
1
ربيع الغزالي's profile photo
 
Minulla on ongelma Minusta se on hyvin vaikeaa ja tarvitsen apuanne 
Olen koputti kaikki ovet ja löytänyt sinulle paras ratkaisu minulle 
Kuopiossa järjestetään ja puhelinnumero 0402162500 
paljon kiitoksia
T. rabie 
 ·  Translate
Add a comment...

Tukinet

Shared publicly  - 
 
Tukinetin Liveryhmässä on tänään maanantaina 2.1.2012 klo 18-20 vuorossa vuoden ensimmäinen Avoin keskustelu. Tervetuloa mukaan juttelemaan avoimesti!

www.tukinet.net
1
Carl Nyberg's profile photo
 
Mistä saa tietää sen, mistä saa tilata ajan eutanasiaa varten Sveitsistä? Ja mitä tuollainen matka toimenpiteineen kokonaisuudessaan maksaa?
Kun Suomessa eutanasiaa ei voi saada kun toivottomat syöpäpotilaat ja kun kotonani kävi lääkäri kotihoidosta ihan yksinomaan sitä varten, että hän kertoi, että nykyisin ihminen saa kyllä kuolla jos tahtoo.
Tuo lääkäri ei vastannut kysymykseeni, mistä matkan Sveitsiin eutanasiaa varten voi varata ja mitä se maksaa.
Että kun mitään muuta keinoa ei ole mahdollisuus saada nivelrikkokipujen lievittämiseksi kun kuolema, niin kun noiden nivelrikkokipujen vuoksi en voi nukkua, niin kun nukkumatta en jaksa elää. Että toivon asiallista vastausta.
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Tagline
Tukea netissä anonyymisti ja maksutta. Henkilökohtaista tukea, ryhmiä, tietoa.
Introduction
Tukinet on netissä toimiva kriisikeskus.

Tukinetissä on mahdollista saada henkilökohtaista keskusteluapua, siellä on erilaisia ryhmiä ja tietopalveluja. Palvelu on maksuton. Toiminnan rahoittaa RAY.

Tukinetissä on Net-tukipalvelu, jonka kautta on mahdollista saada henkilökohtaista keskusteluapua, saa oman tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella tarpeellisen ajan. Net-tukeen voi kirjoittaa itselle sopivana ajankohtana.

Net-tuki live on henkilökohtaista reaaliaikaista tukea tarjoava chat-päivystys. Päivystysajat ovat tiistaisin ja torsta...isin kello 15-19. Muina aikoina Net-tuki Live toimii ajanvarauksella.

Tukinetissä toimii myös erilaisia vertaisryhmiä: on avoimia keskusteluryhmiä eri aiheista. Avoimet ryhmät ovat julkisia, kaikkien sivuilla käyvien luettavissa olevia keskustelupalstoja. Lisäksi on teemaryhmiä, jotka ovat näkyvissä kyseisiin ryhmiin käyttöoikeuden saaneille.

Liveryhmiä eli reaaliaikaisia chat-ryhmiä on säännöllisesti neljä kertaa viikossa: maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 18-20 ja keskiviikkoisin kello 13-15. Tiistain ja torstain Liveryhmät on suunnattu nuorille. Joka kuukauden viimeisenä perjantaina on lisäksi nuorille suunnattu Nettiyö Liveryhmä klo 20-24.

Joka toisella kerralla liveryhmässä on ennalta sovittu teema ja joka toisella kerralla on avoin keskustelu. Liveryhmäteemat ovat nähtävissa Tukinetin sivuilta.

Links