Profile cover photo
Profile photo
Narumi Leo
17 followers
17 followers
About
Narumi Leo's posts

Post has attachment
Ais-cream pasu
Hai dah lama Nurul tak post blog gara-gara laptop masuk wad balik. Banyak jugak bento-bento yang dah dibuat tapi tak sempat lagi nak post. Kali ni kita berehat dari berbento dan jom kita terjah ais-cream pasu yang Nurul beli di GM Klang. Mungkin boleh dapat...

Post has attachment
Chawanmushi
Dah banyak hari buat bento untuk suami tapi asyik lupa amik gambar. Hari ni buat special sikit untuk si suami>> Chawanmushi Siapa pernah makan angkat tangan!! Chawanmushi ni selalu ada jual kat Sushi King dan kedai-kedai restaurant Jepun. Cara buat dia pun ...

Post has attachment
Tahukah anda perbezaan dan kegunaan tepung beras yang ada di pasaran??
TEPUNG BERAS.. yang patut anda tahu bila nak membeli... Ada pelbagai jenis tepung beras.. pasti ada yg tak terfikir apa bezanya...bagi kita asal tepung beras semuanya sama Ada 3 jenis tepung beras yg berlambangkan gajah..tepung beras biasanya asal di perbua...

Post has attachment
Pabila Si Ibu Mengandung Berbento
Hai semua, lamanya Naru tak update blog sejak dah kawin ni macam-macam aktiviti suri rumah Naru buat. Tak ketinggalan aktiviti berbento hoho.. Punya la banyak masa jadi suri rumah full time ni kan (ayat sindir diri sendiri) =_=`. Untuk bento ni Naru ada bua...

Post has attachment
DIY Bento Picks
Apa itu Picks?? Picks ini digunaakan untuk hiasan bento atau untuk makan makanan kecil seperti potongan buah/ayam/sausage dan sebagainya. Di Malaysia anda boleh membeli Picks anda di Daiso atau pun Mr Diy tapi mungkin tak banyak pilihan seperti picks yang t...

Post has attachment
Ultraman Bento
Tutorial Ultraman Bento Hai semua maaf lama tak update sebab laptop masuk wad. Sekarang saya akan post balik semua aktiviti bento saya semasa ketiadaan laptop hehe. Isnin 19/1/2015 Makan tengahari bentuk Ultraman. Kalau nak masukkan dalam bekal atau nak bua...

Post has attachment

Post has attachment
my bento 2014

Post has attachment
New hobbies blog
Wait while more posts are being loaded