Profile cover photo
Profile photo
CVkoopjes CVunie
17 followers -
CVkoopjes - al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van centrale verwarming.
CVkoopjes - al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van centrale verwarming.

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Bed & Breakfast de Brabantse Wal voorzien van Honeywell Evohome systeem.

Resultaat.... veel lager energieverbruik, perfecte comfort regeling voor zowel Bed en Breakfast gedeelte als ook het Prive gedeelte, en... een hele blijde klant.

Lees het hele verhaal hier.

Post has attachment
Intergas Incomfort vanaf nu Leverbaar. 

We hebben er lang op gewacht, maar zijn blij dat wij als een van de eerste in NL onze klanten en relaties kunnen bedienen met de meest slimme thermostaat functie die nu leverbaar is.

Voor direct bekijken en bestellen van de Incomfort producten .....

Post has attachment
voor uitgebreide informatie www.cvkoopjes.nl

Post has attachment
Intergas Incomfort App vanaf nu ook gratis te downloaden via iTunes app store.

https://itunes.apple.com/nl/artist/intergas-verwarming-bv/id896659764
Photo

Post has attachment
Hoe Simpel kan het zijn. Een leuke demonstratie van Roger Jonker hoe je met een zelfbouw oplossing van o.a. rest materialen en een demo Vacuum tube een sterling motortje stroom kunt laten produceren. 100% Duurzaam!

Post has attachment
Nieuw in het assortiment. Solarbuis voor het aansluiten van Zonne collectoren. Hoogwaardig flexibel RVS met EPDM isolatie mantel en dubbele PE Laag voor bescherming tegen vocht, ozon en UV straling. 

Post has attachment
Intergas Incomfort App voor Android toestellen vanaf nu beschikbaar en Gratis te downloaden via Google Play.

Post has attachment
Radiatoren kunnen afgestemd zijn op de situatie. Dit realiseert niet iedereen zich. Daarom gebeurt het dat er gekozen wordt voor radiatoren met zij aansluiting terwijl de leidingen ook rechtstreeks ingevoerd hadden kunnen worden. Dit scheelt installatie materiaal, maar bovenal, zorgt voor een optisch veel beter resultaat.

CVkoopjes is specialist op het gebied van Radiatoren. Elk type radiator is snel leverbaar en dat tegen de allerbeste prijs en service van uitsluitend de bekende topmerken.

Cvkoopjes is er voor de aanschaf, en na de aanschaf. Dit betekend uitstekende support voor de aankoop. Wij denken mee en leggen uit. Hulp bij de juiste keus van radiatoren en aansluit mogelijkheden zijn vanzelf sprekend. Daarnaast is het evenzo belangrijk dat het traject van bestellen en afleveren tot in de puntjes verloopt. Wat garantie betreft kunt u rekenen op 10 Jaar en langer op ons assortiment paneel radiatoren.

Het complete assortiment Radiatoren kunt u bekijken op http://www.cvkoopjes.nl/shop/radiatoren/
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-07-14
4 Photos - View album

Post has attachment
Intergas INcomfort slimme Thermostaat binnenkort verwacht. De Slimme thermostaat die slimmer is dan de rest. Lees de uitgebreide informatie op http://www.cvkoopjes.nl/shop/honeywell-thermostaten/slimme-thermostaten/
Photo
Photo
2014-06-20
2 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded