Profile cover photo
Profile photo
Ikhmal Yusoff
94 followers -
battle born, since 87
battle born, since 87

94 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Tergantung di Dalam Situasi
Di atas tiang, aku berdiri Merenung masa depan yang tak pasti Ke kiri ke kanan ku lihat situasi Semuanya kabur tiada erti Masih, perlu terus berlari Agar impian dapat digenggami dan bukan ditenggelami. p/s: Nukilan freestyle, melanggar hukum alam. Lokasi ga...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Sambung Persahabatan
Salam Sudah terlalu lama tak update, ntah korang kenal aku lagi ke tak. Semenjak aku tak update blog ni byk benda dah berlaku. Ayah dah kembali ke rahmatullah, aku dah tuka keje, adik dah kawen and dah ada baby dah pun, and macam2 lagi la termasuk Ahmad Mas...
Add a comment...

Post has attachment
PUMA: Kucing di Kakiku!
Hai! susah kan nak tgk sy post skarang ni? sangat bz..minta maaf banyak-banyak. PUMA? nak cerita pasal binatang ke? takde la..nak cerita pasal brand PUMA ni. Kepada yang tahu, pengasas PUMA ialah abang kepada pengasas jenama ADIDAS, ya mereka berkongsi nama...
PUMA: Kucing di Kakiku!
PUMA: Kucing di Kakiku!
ikhmalyusoff.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
result racing weekend lepas
Roundup Mingguan
Roundup Mingguan
otomalaya.com
Add a comment...

Post has attachment
LAI LAI BELI.
Item #1: Android USB Cable
Item #1: Android USB Cable
optalt.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded