Profile cover photo
Profile photo
Bibie Karim
54 followers
54 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Memang cantik bah view on the way pi Canberra tu. Aku suka juga area gini tenang jiwa. Xlah kusut dengar bunyi keta jak.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Nostalgia betul gambar Uni of Sydney tu. Mau ku jejak tahun ni insha Allah. Ke Korea ko autumn? Memang berbaloi tu pegi. Bawa si Ain bah. Aku pun maybe pi lagi membawa kawan2.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Wah first day jak sudah kesilapan hostel urus bilik ah. Hopefully ok lah sepanjang kamu stay sana.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Harap lepas lah komen aku ni ah. Berapa kali sudah entry sebelum ni komen aku masuk ke laut. Haha. Ramai gila kan Pinoy2 sana during weekend. Aku sampai confuse haritu, di HK atau di KK ni ah hahaha sama jak bah view nya suda. Bah entry Sydney kasi cepat.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Semoga angin ndak bagus tu cepat berlalu. Nov is just around the corner, bolehlah nanti campak yang ndak best ke laut. Be strong.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Ok dah terjawab soalan kat entry lepas ni...hihi baca reversed memang macam ni jadinya. Jemaah sungguh kalau dah 17 hari. Gi summer, lagilah cepat demam kan. Ok mohon update cepat2 haha sebab xsabar nak baca experience ko.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Ini memang betul pulun habis lepak kat Seoul. Trip lepas x habis update lagi kan. Recently gi solo juga ke. Best ah tengok Seoul covered with snow. Rindu membara rasanye.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Memang kalau gi Korea those yang ada dalam list dikira essentials. Tapi nak tukar tumbler to BB cream if its me. Hihi.
Add a comment...

Post has attachment
Bibie Karim commented on a post on Blogger.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded