Profile

Cover photo
La Veu del País Valencià
Lives in Castelló de la Ribera
278 followers|297,487 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Del 8 a l'11 de desembre aquesta localitat s'ompli de torrons i d'altres dolços nadalencs, a més de diferents activitats com tasts, maridatges o actuacions en directe
 ·  Translate
Anna M. Mollà / Xixona. Podria dir-se que el Nadal valencià no comença fins que arriba la fira de Nadal de Xixona, el centre neuràlgic del torró a nivell estatal.
1
Add a comment...
 
En lectura també es situa per damunt de la mitjana, encara que no passa el mateix amb les matemàtiques on els estudiants valencians estan un poc per sota
 ·  Translate
EP / València. L'informe d'Avaluació Integral d'Alumnes de 2015 (PISA, per les seues sigles en anglès) de l'OCDE, presentat aquest dimarts a tot el món, situa el País Valencià per damunt de la mitjana estatal en ciències i lectura, encara que no en l'àrea de matemàtiques.
1
Add a comment...
 
Un total de 29 entitats de la societat civil consideren “innecessari” un pacte nacional de l'aigua i defensen que el prioritari és “complir amb urgència amb els compromisos europeus en matèria d'aigües”
 ·  Translate
RedactaVeu / València Un total 29 entitats valencianes i de la resta de l'Estat espanyol, veuen “innecessari” un pacte nacional de l'aigua, perquè segons subratllen “ja hi ha un ‘pacte’ acordat per tots els europeus, que és la Directiva Marc de l'Aigua, els principis de la qual s'assenten en la sostenibilitat i la protecció dels ecosistemes aquàtics com a garantia futura dels recursos hídrics”, informa el col·lectiu Xúquer Viu.
1
Add a comment...
 
Tres documentals de tres noms de referència de la música en valencià que s'han de veure
 ·  Translate
RedactaVeu / València. Ara que ve Nadal, dies festius i que potser puga ploure com aquests dies o faça fred, des de La Veu vos oferim tres propostes de documentals dels quals podeu gaudir amb tres del referents de la música en valencià, Ovidi Montllor, Al Tall i Pep Gimeno Botifarra.
1
Add a comment...
 
El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, destaca que no hi ha hagut danys personals ni materials
 ·  Translate
RedactaVeu / Cortes de Pallars. Aquest dilluns els tècnics de la Diputació van retirar els enderrocs que havien caigut a la carretera de Cortes de Pallars (la Vall d’Aiora) i que “no han danyat en absolut la infraestructura, que es reobrirà al trànsit quan amaine el temporal i que segueix tancada per seguretat, la qual cosa no impediria el trànsit de vehicles d'emergència si fóra necessari”, ha afegit el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.
1
Add a comment...
 
El president de la Generalitat, referint-se a la Constitució: “Tothom sap que cal reformar-la, fins i tot el PP”
 ·  Translate
RedactaVeu / València El secretari general dels socialistes valencians i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que “el PSC és actualment una peça fonamental per a la nova arquitectura que cal crear a Espanya”.
1
Add a comment...
 
Un dels requeriments és el coneixement de les dues llengües oficials del País Valencià
 ·  Translate
EP / València. El termini per a presentar les candidatures al concurs públic per a director general de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC), és a dir, la nova RTVV, arranca aquest dijous i s'estendrà durant 30 dies naturals.
1
Add a comment...
 
La Unió ha presentat aquesta setmana la iniciativa Garrofa Viva, amb la participació de nombroses entitats i institucions que se sumen a aquesta idea pionera
 ·  Translate
RedactaVeu / València La Unió de Llauradors ha presentat aquesta setmana el projecte Garrofa Viva que impulsa, al costat d'altres institucions i entitats, fomentar el cultiu de la garrofa des del punt de vista econòmic, mediambiental, saludable i turístic-gastronòmic.
1
Add a comment...
 
"Els valencians i valencianes hem de tenir un paper proactiu i tenir molt clar quin és el model que volem, i ho hem de decidir entre totes i tots, perquè no decidisca ningú més per nosaltres” segons el president de les Corts.
 ·  Translate
EP / Alacant El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha demanat aquest dimarts, Dia de la Constitució espanyola, una reforma de la Carta Magna que adapte el seu text, de 1978, a la realitat social sense marginar els valencians, segons ha informat la Cambra autonòmica en un comunicat.
1
Add a comment...
 
L'acumulat de pluja en les últimes 24 hores posa Barx com a primer de la llista amb 163 litres per metre quadrat
 ·  Translate
RedactaVeu / València. Aquest matí el Centre de Coordinació d'Emergències ha donat per acabada la Preemergència nivell taronja per pluges en el litoral sud valencià.
1
Add a comment...
 
El lingüista Germà Colón rep la Medalla d'Honor de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua
 ·  Translate
RedactaVeu / Barcelona. L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) ha lliurat aquest dilluns la Medalla d’Honor de la institució al filòleg castellonenc i doctor honoris causa per la Universitat Jaume I Germà Colón, per les notables i nombroses aportacions a la filologia i “pel seu impagable treball en favor de la llengua comuna”, en paraules del president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer.
1
Add a comment...
 
A Andrés Safont i la seua parella, els imputen els delictes d'estafa, apropiació indeguda, usurpació de l'estat civil, falsedat documental i revelació de secrets
 ·  Translate
RedactaVeu / Cabanes. Andrés Safont va dimitir aquest dissabte com a regidor del Partit Popular de Cabanes (la Plana Alta) després que ell i la seua parella hagen estat acusats d'estafar suposadament a una dona major d'Orpesa 160.
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Castelló de la Ribera
Basic Information
Gender
Male