Profile cover photo
Profile photo
Noor Maizan
334 followers -
http://missobsesi.blogspot.my/
http://missobsesi.blogspot.my/

334 followers
About
Noor Maizan's posts

Post has attachment
6 Beza Blogger Dulu dan Blogger Sekarang
Beza Blogger Dulu dan Blogger Sekarang | Zaman berubah, mestilah banyak bezanya antara blogger zaman dulu dengan blogger sekarang. Aku mula berblogging masa tahun 2010, ramai blogger yang aku kenal dari dulu sampai sekarang, dapatlah aku tengok perubahan de...

Post has attachment
Vote 'missobsesi.blogspot.my' di Meteora Site of The Month
Site of The Month | Yezza, haritu aku ada nominated blog sendiri untuk jadi calon Site of The Month di Meteora, muahaha pathetic gila tak? Jika blog aku terpilih sebagai Site of The Month maka akan dipaparkan sepanjang bulan Ogos di website Meteora.  Vote? ...

Post has attachment
Mini Giveaway : Duit Raya | 31 July 2017
Klik Banner Untuk Join Alhamdulillah, semua syarat telah kupenuhi. Sudilah tuan giveaway menerima penyertaan patik. :P Follow

Post has attachment
Giveaway Nurul & Friends | 31 July 2017
Klik Banner Untuk Join :) Maklumat-Maklumat Penting! Pastikan korang jujur pikul tanggungjawab untuk ikut semua syarat ni ye. Mana tahu rezeki korang boleh menang. Hadiah memang best-best tau :D PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH DUE DATE : 3 JUL...

Post has attachment
Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky | 22 Julai 2017
Klik Banner Untuk Join Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky | Of course la saya nak duit raya sebab saya dah tua so duit raya pun dah merosot tahun ni, hahahaha. Muka tak malu :P Ada ai kisah... Alhamdulillah finally berjaya juga join giveaway yang dah lama dile...

Post has attachment
Guna Scrub Ratu hilangkan jerawat yang tumbuh sebelum hari tunang!
Masih tak move on dari cerita tunang lagi nampaknya aku ni, hewhewhew. Takdelah, sebenarnya semuanya dah kembali ke realiti selepas tunang #CARIDUITNAKKAHWIN ! Tapi aku rasa nak kongsikan kisah jerawat yang tumbuh beberapa hari sebelum tunang dan bagaimana ...

Post has attachment
Cara Tambah Author / Admin dalam Blogspot
Hello semua, jangan risau kalau comment dalam entry sebelum ini belum dipublish lagi sebab aku sangat appreciate kesemuanya dan akan membalasnya satu persatu selepas aku free sikit. Masih tak free-free lagi sekarang ni, hahaha. Kali ini aku akan buat short ...

Post has attachment
Alhamdulillah, I'm Officially Engaged!
Asalnya aku plan sengsorang untuk tak mahu bertunang sebab aku rasa kami dah kawan lama (6years) jadi dah cukup kenal (kot?haha). Bila aku cakap plan ni dekat dia, terus dibangkangnya, lol.  Tapi bila fikir balik, apa salahnya buat je majlis tunang, lagipun...

Post has attachment
Tema Baju Raya 2017 #TeamEmeraldGreen !
Good Morning! Tentu ramai dah mula bercuti raya hari ini kan? Pada yang belum dapat cuti tu, jangan sedih-sedih tau. Pada yang tengah drive balik ke kampung harini, semoga selamat sampai ke destinasi tau, take care! So harini nak sembang pasal baju raya je ...

Post has attachment
#TeamAnakAbah
Kelmarin wish 'Happy Father's Day' kat abah tapi tak dilayan, muahahahaha. Abah memang cenggitu, masa birthday abah dulu, aku wish, 'Yada,yada,yada..I LOVE YOU THE MOST'. Nak tahu abah reply apa? "LETAK ALLAH DAN RASUL NUMBER SATU DALAM HATI." Zassss menemb...
Wait while more posts are being loaded