Profile cover photo
Profile photo
Nona Qiyah
60 followers
60 followers
About
Posts

Post has attachment
Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler
Assalamualaikum, hai ! Tengah draft entri lain nih, so busy....tapi kita selitkan Giveaway dulu.... Meh lah kita support rakan blogger yang tak nak sunyi sepi lagi nih..hehe~ ================================================================= Nak join, follow...
Add a comment...

Post has attachment
2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC
Hi ! Jommm join !   Untung-untung kalau ada rezeki...kann? Semoga ada rezeki...AMIN ! Klik banner or HERE !!
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY DEEPAVALI 2017 ! Namaste !
Assalamualaikum, hai ! Namaste ! Happy Deepavali to All Indian in Malaysia ! Nona cuci mata tengok Saree...Teringin pulak nak try..... Tapi belum mampu nak membelinya~ Saree merupakan pakaian tradisional bagi wanita India. Memang cantik dan menawan sesiapa ...
Add a comment...

Post has attachment
October Book Giveaway by Blog Siqahiqa
HELLO. Ok, hari ni Nona nak join Giveaway yang hadiahnya memang antara yang menjadi kesukaanku. Buku ! I am not ulat buku, but I still baca buku....or novel.. Untuk merehatkan mata atau minda, adakalanya..membaca...sambil baring..sambil relaks-relaks. Siapa...
Add a comment...

Post has attachment
Berjaya masuk ke dalam Bloglist.
Assalamualaikum, hai ! Syukur masih bernyawa :) Ok, Nona rasa, hari tu memang dah janji nak buat senarai bloglist selama sebulan bagi yang dah join contest tapi tidak menang.... atau tidak dikira ehh ! Sangat lupa uii itu hari.............. So, SINI link Gi...
Add a comment...

Post has attachment
GRAND OPENING : Chef & U Pastry, Johor.
Hai ! Syukur masih bernyawa. Baru-baru ni, Nona ada share di media sosial beberapa keping gambar kek yang cantik dan comel. Nak tahu di mana? Ha, let me story... ============================= GRAND OPENING || Yes, 1st October 2017 yang lepas, Nona and beber...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Apa salahnya topup pahala....asyik topup duit call kekasih ja....Mehlah topup pahala pulakk....kann
Add a comment...

Post has attachment
Love This Decoration for Bedroom
Assalamualikum, syukur masih bernyawa.. Hello ! Tonight, Nona would like to share something happy thing today. Yes. For those who following me at Facebook, They know I already have a house. Well, this is a present from my abah...Long-long time ago, time stu...
Add a comment...

Post has attachment
SEGMEN : Saya Nak Jadi Bloglist HASRULHASSAN.COM
Assalamualaikum, hai ! Ok, nak try nih, setelah sekian lama tunggu Wi-Fi rumah ni okay. Entah Nona orang keberapa join eh ~ Apa pon, try...hehe Tulis mengenai apa yang diceritakan di blog anda -  describe your blog what is all about . Tulis bagaimana anda b...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded