Profile cover photo
Profile photo
OOoTranslit
19 followers -
Preslovljavanje bez muke
Preslovljavanje bez muke

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Poštovani prijatelji,

Dalji razvoj aplikacije OOoTranslit obustavljen je zbog nedostatka slobodnog vremena za "free as in beer" projekte koje je do početka 2012. godine održavao njen autor Aleksandar Urošević (http://urosevic.net/).

Imajući u vidu da domen oootranslit.info ističe 30. januara 2014. godine, pozivam entuzijaste dobre volje da preuzmu održavanje pre svega same aplikacije OOoTranslit, a ujedno i zvanične Internet prezentacije http://oootranslit.info/ kao, Facebook stranice https://www.facebook.com/oootranslit kao i ove Google+ stranice.

Za prebacivanje sajta na drugi server dostaviću zainteresovanoj osobi BackupBuddy paket (outdated WordPress kome treba ažuriranje), a biće potrebno i da pokrenemo transfer domena (koji je registrovan na GoDaddy).

Par zanimljivosti: zvanično (preko zvaničnog sajta, ne računajući Softpediju i druge sajtove) OOoTranlsit je preuzet preko 10000 puta. Za osam godina (od 2005. godine kada je OOoT ugledao "svetlost dana") finansijski sam od njega privredio manje od 20€ :)

Ukoliko niko ne preuzme dalje održavanje u životu ovog projekta, osmogodišnja saga zvana OOoTranslit ugasiće se za 9 dana.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
A sada i zvanično, OOoTranslit podržava i LibreOffice
Add a comment...

Post has attachment
Da ne brinete, nova verzija 0.4.1 je kod vas u par klikova mišem. Bukvalno!
Add a comment...

Post has attachment
Ако користите ООоТранслит и желите да без проблема ради у ЛибреОфису 3.5, користите нову верзију 0.4.1!
Add a comment...

Post has attachment
Video uputstvo za instalaciju OOoTranslita 0.4.0 pod operativnim sistemom Windows XP. Gotovo identična je instalacija i na ostalim operativnim sistemima — dovoljno je dvokliknuti na preuzetu OXT datoteku.
Add a comment...

Post has attachment
Aktuelna verzija OOoTranslita 0.4.0 objavljena je 27. januara 2010. godine. Funkcioniše na LibreOffice i OpenOffice.org paketima pod operativnim sistemima GNU/Linux, Mac OS X i Windows. Ne potržava Microsoft Office!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded