Profile cover photo
Profile photo
kate na
312 followers
312 followers
About
Posts

Post has attachment
pengelaman minum air gula semasa mengandung.
Minggu 11 15/4/14 - minum air gula. Awal pagi dalam pukul 7.30 kate dsh tercongok dekat klinik lima kedai JB. Ramsi juga ibu2 mengandung yang sama dengan kate hari tu kira2 dalam 25 orang..jenuh juga tunggu lama.. STEp minum air gula.. * cek air kencing ( k...
Add a comment...

Post has attachment
**
Penantian ku telah tiba.. Salam dan salamat sejahtera... Dah lama tak update blok ni..hari ni rasa nak tulis berita gembira ni. bulan januari 2014 kate dtg period pada 8/1/14..seperti biasa tak Ada sengugut..februari ada kuar petiod tapi 1 hari je..tak risa...
coretan kehidupan ku...
coretan kehidupan ku...
kate-na.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Banyak kali test ujian kesuburan sampi berabis duit :(
Saya dah cek dalam 4 kali masih ada 2 line jarak dalam 1 minggu ini..cuma tunggu ujung bln ni kita tengok ada berita gembir ke tak .. ni saya amik dari ibu hamil utk tatapan bakal2 nk jadi iu seperti saya yg sukar untuk mengetahui waktu subur.. Jom baca.. A...
Add a comment...

Post has attachment
SIM PACK 1 MALAYSIA UNLIMITED
BROADBAND RM25 SEBULAN Celcom Prepaid (topup) Stok terhad!!! Susah jumpa kt kedai2 SAPE CEPAT ORDER DIA DAPAT!!! ======================================= BACA SAMPAI HABIS DIBAWAH SEBELUM ORDER: (tiada unsur penipuan): =======================================...
SIM PACK 1 MALAYSIA UNLIMITED
SIM PACK 1 MALAYSIA UNLIMITED
kate-na.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sila dapatkn kat saya murah call dan sms ..internet unlimited..
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Aku nak Diet dgn SD2
Saya selalu didatangi dengan soalan seperti di atas. Selain itu ada yang bertanya : 1. Apa pantangnya? 2. Macam mana cara makannya? 3. Ce...
Aku nak Diet dgn SD2
Aku nak Diet dgn SD2
kate-na.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Protein
Ambil dari Atikel Google ... utk pgetahuan semua.. Protein adalah bahan asas bagi pembentukan badan kita. Setiap aktiviti tubuh badan kit...
Protein
Protein
kate-na.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuba Alpha Lipid Sd2cpulak..
10 Tips Untuk Mereka Yang Mengamalkan SD2..Pasti Dapat Turunkan Berat Badan Anda 10 Amalan Harian SD2 1. Campurkan 2 skup SDII kedalam le...
Cuba Alpha Lipid Sd2cpulak..
Cuba Alpha Lipid Sd2cpulak..
kate-na.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kain sambung @ Kain Tampal ...patern baru kraftangan ku..
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded