Profile cover photo
Profile photo
puchnerbirtok
21 followers -
Nálunk a Vendég a király!
Nálunk a Vendég a király!

21 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Nyári szuperakció!

Nyári vakáció, szuperakciós áron középkori Élménybirtok kalandokkal, hétvégén szabadtéri lovas színházi előadással!

Részletek: http://puchner.hu/akciok/nyari-szuperakcio
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Hétfő az Élménybirtokon
Photo
Photo
Élménybirtok
2 Photos - View album

Post has attachment
Az ExperiDance Production bemutatja: Nagyidai Cigányok – látvány és táncszínház két felvonásban az Élménybirtokon. Történet egy várról, és védőiről. Győzelemről és vereségről. Örömünnepről és eltékozolt szerencséről. Humor, költészet a színpadon. Arany János vígeposzát, A nagyidai cigányokat az ExperiDance Production új köntösbe bújtatta.

Részletek: http://elmenybirtok.hu/programok/experidance-nagyidai-ciganyok

Post has attachment
A Dózsa György féle parasztfelkelés 500. évfordulójának tiszteletére a bikali Élménybirtok és a Szigetszentmiklósi Sziget Színház 2014. nyarán bemutatja a Dózsa György, a nép fia című családi rockmusicalt. A Szigetszentmiklósi Szigetszínház és a Nemzeti Lovas Színház céljául tűzte ki, hogy évről-évre magyar történelmi személyiségeket kelt életre a rockopera vagy a musical formájában. A tavalyi év nagy sikerére tekintettel az új mű ősbemutatójának és első 8 előadásának az Élménybirtok ad otthont.

Előadások: 2014. július 5., 12., 19., 26., 2014. augusztus 2., 9., 16., 23.
Kezdés: minden alkalommal 20:00 órakor.

Részletek: http://elmenybirtok.hu/programok/dozsa-gyorgy-a-nep-fia

Post has attachment
Az Experidance Produkction táncosai bemutatják Román Sándor koreográfiáját az Élménybirtokon. Történelmi táncshow a magyarság múltjáról. 1000 év 21 képben. A Társulat első egész estés előadása, melyet 2000. március 15-én láthatott először a közönség. A darab sikertörténete azóta is töretlen. A produkcióban a magyar néptánc-kultúra széles skálája elevenedik meg. Valódi történelmi képeskönyv, amely szavak nélkül mesél múltunkról. Egyszerre tradicionális mégis új, mely képes hidat képezni korok és kultúrák között.

Részletek: http://elmenybirtok.hu/programok/experidance-ezeregyev

Post has attachment

Post has attachment
Különleges húsvéti dekoráció a Birtok falai között: óriás és még nagyobb, festett és festhető tojások várnak majd. Sőt az élő tojásfára otthonról hozott vagy a helyszínen díszített tojásokat is felaggathatnak a látogatók. A gyerekeket és a gyermek lelkű felnőtteket nyuszi és tojáskeresés is várja.

A Húsvétvasárnapi programunkat a Lúdas Matyi című nép rockopera zárja, Pintér Tibor, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház, valamint az Élménybirtok lovasai és színészei előadásában.

Részletek: http://elmenybirtok.hu/programok/husvetvasarnapi-program
Wait while more posts are being loaded