Profile cover photo
Profile photo
NORHIJAH AZIZUL
1 follower
1 follower
About
NORHIJAH's posts

Post has attachment
PIXY DAH KELUARKAN BB CREAM
Lunch tadi aku ke Aeon, macam biasala tempat feveret aku Watson tu. Konon nak beli sekali tengok Pixy ada keluarkan BB Cream baru. AKu rasa BB Cream ni da lama, sebab kalau dulu aku survey cari BB Cream kat pakcik Google ada je orang post pasal BB Cream Pix...

Post has attachment
NAK TUKAR SKIN CARE BARU
Hari ni aku ada mood sikit sebab nak cerita pasal skin care baru.. Sebelum ni aku guna Nour ain. mula2 tu ok la gebu je muka rasa.. tapi jeragat still ade,  takleh hilang pun.. ade la setahun lebih aku pakai. tapi bila lama2 aku rasa bosan plak. so mari ber...

Post has attachment
Shopping di Nattacosme
Da lama nak shopping kat nattacosme ni.. tapi masih belum berkesempatan.. Sekali nak jadi cerita, angeld eyeliner/ eyebrow brush aku boleh hilang pulak. Da cari kat watson, guardian, tesco and lain2 kedai takde yang berkenan.. apa lagi teringat laman web Na...

Post has attachment
Perginya seorang pelawak best
Tarikh 30.11.2015 dikejutkan satu berita, Pak Yus dari kumpulan Jambu telah pergi meninggalkan kita.. Aku memang selalu tengok maharaja lawak kalau ada Jozan, Jambu, Sepahtu, Shiro.. dan ade la beberapa lagi pelawak yang best.. Tapi hari tu memang terkejut ...

Post has attachment
Whish List 2015
Wah makin lama makin mengada2 plak aku ni dengan mekap.. Hehe tapi seronok bila da pandai sikit2..Takla pandai sangat tapi boleh la.. ade gak la kaler kat muka ni sikit dari kusam pucat macam orang baru beranak sakit meroyan kan.. Well macam2 da aku beli pr...
Wait while more posts are being loaded