Profile

Cover photo
NORHIJAH AZIZUL
1 follower
AboutPostsVideos

Stream

NORHIJAH AZIZUL

Shared publicly  - 
 
Shopping di Nattacosme
Da lama nak shopping kat nattacosme ni.. tapi masih belum berkesempatan.. Sekali nak jadi cerita, angeld eyeliner/ eyebrow brush aku boleh hilang pulak. Da cari kat watson, guardian, tesco and lain2 kedai takde yang berkenan.. apa lagi teringat laman web Na...
 ·  Translate
1
Add a comment...

NORHIJAH AZIZUL

Shared publicly  - 
 
Whish List 2015
Wah makin lama makin mengada2 plak aku ni dengan mekap.. Hehe tapi seronok bila da pandai sikit2..Takla pandai sangat tapi boleh la.. ade gak la kaler kat muka ni sikit dari kusam pucat macam orang baru beranak sakit meroyan kan.. Well macam2 da aku beli pr...
 ·  Translate
Wah makin lama makin mengada2 plak aku ni dengan mekap.. Hehe tapi seronok bila da pandai sikit2..Takla pandai sangat tapi boleh la.. ade gak la kaler kat muka ni sikit dari kusam pucat macam orang baru beranak sakit meroyan ...
1
Add a comment...
In her circles
6 people
Have her in circles
1 person
Irry Ibrahim's profile photo

NORHIJAH AZIZUL

Shared publicly  - 
 
Perginya seorang pelawak best
Tarikh 30.11.2015 dikejutkan satu berita, Pak Yus dari kumpulan Jambu telah pergi meninggalkan kita.. Aku memang selalu tengok maharaja lawak kalau ada Jozan, Jambu, Sepahtu, Shiro.. dan ade la beberapa lagi pelawak yang best.. Tapi hari tu memang terkejut ...
 ·  Translate
Tarikh 30.11.2015 dikejutkan satu berita, Pak Yus dari kumpulan Jambu telah pergi meninggalkan kita.. Aku memang selalu tengok maharaja lawak kalau ada Jozan, Jambu, Sepahtu, Shiro.. dan ade la beberapa lagi pelawak yang best...
1
Add a comment...
People
In her circles
6 people
Have her in circles
1 person
Irry Ibrahim's profile photo
Basic Information
Gender
Female