Profile cover photo
Profile photo
Agung Mulyana (Bynewz)
39 followers
39 followers
About
Posts

Post has attachment
Rajah Gunung Bitung
Rajah Gunung Bitung Sampurasun Amit ampun nun paralun Ka Gusti Nu Maha Suci Tegesna ka Allah SWT. Ka ibu agung ka rama agung Ka ibu nu ngandung Ka rama nu nanggung Urang sadaya hirup di alam dunya Atuh teu hilap ka para karuhun Nu aya di ieu gunung Gunung B...
Rajah Gunung Bitung
Rajah Gunung Bitung
lisung.rinduwangi.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Lisung Nabeuh Papalayon
LISUNG (Lingkung Seni Gunung Bitung) Rinduwangi nabeuh Papalayon atanapi kidung anu biasa dianggo bubuka dina kasenian Degung di Rinduwangi. Tatabeuhan ieu dipingpin ku salah sawios sesepuh seni nu aya di Rinduwangi nyaeta, Pak Jumadi atanapi anu biasa disa...
Lisung Nabeuh Papalayon
Lisung Nabeuh Papalayon
lisung.rinduwangi.com
Wait while more posts are being loaded