Profile cover photo
Profile photo
haris ramli
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PRAY FOR MH370..
Assalamualaikum w.b.t
dan salam sejahtera.. Alhamdulillah hari ini
berpeluang aku nak ‘update’ entry blog ini. Walaupun masih bertatih untuk
mempelajari bagaimana untuk menulis di entry ini, masih mencari poin-point di
mana aku nak tekan meletakkan widget-w...
Add a comment...

Post has attachment
Sensasi : PROTON Dapat Pengerusi Baru??
PROTON Bila sebut saja pasal Proton Holdings, mesti semua orang, rakyat Malaysia khususnya mengenali jenama ini.. Yela syarikat kereta pertama yang ditubuhkan di Malaysia dan digagaskan oleh Tun Dr. Mahathir Mohamad pada tahun 1983.. Kemudian Proton Holding...
Add a comment...

Post has attachment
SENSASI : Ketibaan 2 Ekor Panda Yang Glamour
Assalamualaikum w.b.t... Hari ni baca surat khabar dah nak dekat tengah hari, so lambat sikit la information yang aku terima.. Buka-buka je paper online, cerita sensasi... iaitu ketibaan 2 Ekor Panda daripada Chengdu, China di Malaysia.. Wah!! Glamour betul...
Add a comment...

Post has attachment
Anda Berminat Dengan Kereta Compaq?
SUZUKI SWIFT SPORT Ha ni  nak story dengan korang semua ni... Korang berminat dengan kereta compaq? Yela kereta yang berkapasiti sederhana yang sesuai untuk dibawa pergi jalan-jalan ke bandar tu je.. Kalau dahulu kereta compaq ini mungkin diberi pilihan unt...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PRAY FOR MH370..
Assalamualaikum w.b.t
dan salam sejahtera.. Alhamdulillah hari ini
berpeluang aku nak ‘update’ entry blog ini. Walaupun masih bertatih untuk
mempelajari bagaimana untuk menulis di entry ini, masih mencari poin-point di
mana aku nak tekan meletakkan widget-w...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded