Profile cover photo
Profile photo
cik baby
169 followers -
saya memeng comel!
saya memeng comel!

169 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
stresssss!!!!!!!!
Add a comment...

Post has attachment
Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih
As-Salam  join GA jom...cpat2...last date hri nie...hehehehe [Siala nak join sila tekan banner di atas] Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oeh  Emas Putih  dan disponser oleh  Emas Putih  ,    Anagurls  ,  Aimisyafiqah  ,  Julia  ,  Dyba  ,  Tarmi...
Add a comment...

Post has attachment
esok last paper !!
helo...helo...bahagia baq hang ceq rse...amboih ckap utara plak dah....hadoihh!!haha...actuaally lah saya cuma nak bagi tahu esok last paper!! hahaha...await y bhgia sngat nie...bukan apa...saya nie sakit hati tengok kekawan y dah abis exam duk post kat fb ...
Add a comment...

Post has attachment
BIG BIG JUNE BIRTHDAY GIVEAWAY BY RARA FARHANA
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ Hai semua....selamat tengahari...lagi GA gempak utuk di sertai...jom...jom.. BIG BIG JUNE BIRTHDAY GIVEAWAY BY RARA FARHANA Rara Farhana menjemput anda semua untuk join Big Big June Birthday Giveaway By ...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Cash RM150 MrJocko
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ GA..GA..GA..       banyak la GA cash skang...nie ade satu..jom..jom..support GA Abang MrJocko kita..ade rezi dpt ler kita..kalau tak dapt nk buat camne..tp xsalah kn cuba...syarat pom senang je.. Syarat ...
Add a comment...

Post has attachment
Repost!
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ Wahai adik2...abg2...kakak2..blogger2...yang cun melecun lagi kacak bergaya macm saya...hewhew..poyo lah plak ase... Today, saya nak story ckit sal satu laman sosial baru yang sangat berguna tuk kita..um...
Add a comment...

Post has attachment
Matrikulasi, IPTA dan Tingkatan 6..Mana Lagi Sesuai??
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ         Susahnya pelajar untuk membuat keputusan apabila mendapat 3 tempat ini sekali gus. Bagaimana kita hendak membantu mereka memilih sendiri haluan yang tepat ? Minat, kemampuan kewangan, jurusan pil...
Add a comment...

Post has attachment
Repost
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ tengok nie.... nak jgk????korunk pun boleh jana duit mcm nie jugak :) tak percaya ???  cubalah daftar churpchurp nie . pasti berbaloi ! klik sini ... or Korunk juga boleh daftar heartbeat untuk dapatkan ...
Add a comment...

Post has attachment
**
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ  peep ... :D senyum...senyum....  bahagia benor la ary nie...apa tak bahagianya...bngun pagi dapat email dari 8shared ...ehehehe... walaupun nilai nya tidaklah tinggi sngt tapi berguna la jugak tuk hujun...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded