Profile cover photo
Profile photo
datyn Msia loy
5 followers
5 followers
About
datyn's posts

Post has attachment
**
Wanita Malaysia kekurangan 50% keperluan Kalsium Harian ---------------------------------------------- . Kalsium merupakan mikro mineral yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita, terutamanya bagi pembentukan tulang dan gigi yang sihat.  . Kekurangan kal...

Post has attachment
Mr B
Mr B?? maksud mia ialah vitamin B-complex Shaklee. untuk pengetahuan semua vitamin sangat bagus untuk diamalkan kerana mempunyai pelbagai kebaikan. sebelum itu jom jawab dulu persoalan mia ni. Adakah anda mendapat bekalan Vitamin B yang mencukupi? Tekanan h...

Post has attachment
Sebab Vita-Lea For Children Shaklee Menjadi Rebutan Di Malaysia
Vita-Lea For Children   dah lebih setahun tiada dalam pasaran. Kini muncul balik buat come back baik punya diawal tahun Januari 2015. Multivitamin kanak-kanak dengan improved formula dari Shaklee terbaik untuk diberikan pada anak-anak yang sedang membesar. ...

Post has attachment
Fakta!!! Mengapa Vivix sangat MAHAL??
                                                 Semua cakap Harga sebotol vivix mahal.. tapi bila kita kaji balik ramuan-ramuan bahan yang digunakan semuanya mahal-mahal termasuklah ANGGUR MUSCADINE ni... tengoklah besar mana? Makan sebiji pun mesti dah ke...

Post has attachment
Cantik dengan B Complex 2015
Bagaimana B Complex Shaklee boleh membantu mencantikkan kulit anda                                                     Inilah kelebihan B Complex Shaklee yang perlu anda tahu: Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir. Mengelakkan...

Post has attachment
FAKTA!!!! VIVIX MENGANDUNGI HU ZHANG
                        Vivix merupakan tonik/jus anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan hasil penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Ramuan utama Vivix terdiri dari European Elderberi, Polygonum Cuspidatum, Lobak Ungu dan yang paling istimewa se...

Post has attachment
Berita!!! PLUS tawar rebat hingga 50 peratus sempena Aidilfitri 2015
Tak lama lagi semua anak perantauan akan pulang ke kampung untuk beraya bersama orang tersayang. Bila mia terdengar bait-bait lagu raya sudirman pasti mia akan terbayang perjalanan di dalam kereta bersama dengan Usbend + Medina. Macam-macam ragam medina yan...

Post has attachment
**
GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE  "PENAPIS AIR MURAH TAPI MAGIC" Susahnya nak gambarkan dengan kata-kata betapa "MAGIC'nya penapis air yang Mia nak kenalkan kepada anda! Hai...!! Saya adalah salah satu penapis air yang diberi nama "GET CLEAN WATER PITCHER". ...

Post has attachment
Cantik Menawan Di Aidilfitri
Assalam semua hari ini mia nak kongsi rahsia bagaimana nak tampil cantik menawan di Aidilfiri. Kalau anda idamkan kulit secantik Ayu Raudhah si adik kepada Cik Ta..Anda pasti boleh dengan Shaklee. Ayu Raudah mengekalkan kecantikkannya dengan mengambil "sira...

Post has attachment
ASAL USUL LOBAK UNGU – RAMUAN UTAMA VIVIX
Lobak Ungu Sebenarnya dikatakan sebelum kurun ke 17, semua lobak yang ada sebenarnya berwarna ungu. Orang Belanda pada kurun ke 16 membuat perubahan sedikit dan menjadikan lobak kini berwarna oren dan rasanya lebih manis. Dan sebenarnya lobak merah ini tela...
Wait while more posts are being loaded