Profile

Cover photo
DS Mohd Fazrie
Attended smk seksyen 4
Lives in Kota Damansara Petaling Jaya Selangor Malaysia
9 followers|105,454 views
AboutPosts

Stream

DS Mohd Fazrie

Shared publicly  - 
 
Waktu mustajab Doa hari Jumaat
Waktu mustajab Doa hari Jumaat Umum kita mengetahui hari Jumaat adalah penghulu segala hari, dan menurut hadis nabi Sallallhu Alaihi Wasallam juga, hari Jumaat merupakan hari yang paling mulia di sisi Allah, malah lebih mulia berbanding Hari raya Aidilfitri...
 ·  Translate
Waktu mustajab Doa hari Jumaat Umum kita mengetahui hari Jumaat adalah penghulu segala hari, dan menurut hadis nabi Sallallhu Alaihi Wasallam juga, hari Jumaat merupakan hari yang paling mulia di sisi Allah, malah leb...
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

Shared publicly  - 
 
How To Install Android KitKat On Your PC Natively
How To Install Android KitKat On Your PC Natively By  | April 5th, 2014 When we talk about Android, what’s the first thing that comes to your mind? I bet 99% of the people will answer smartphones or tablets (unless there’s an app that you’re crazy about and...
How To Install Android KitKat On Your PC Natively By  | April 5th, 2014 When we talk about Android, what’s the first thing that comes to your mind? I bet 99% of the people will answer smartphones or tablets (unless the...
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
cite ni layak jadi telemovie je.tayang kat tv.menyesal aku beli tiket .
 ·  Translate
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
joey ni dah mati sebab aku yg himpit time tidur .dalam kenangan .haishh
 ·  Translate
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

Shared publicly  - 
 
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

Shared publicly  - 
 
Install GTA San Andreas ke Android Phone .
Oke .kat sini aku nak share cara Install game GTA San Andreas full version tanpa korang kena membeli kat Playstore .kalau kaya tu beli la kat playstore rasanya dalam lebih kurang RM 16 je kot. tapi kalau nak free je ikut la langkah langkah kat bawah ni . Mu...
 ·  Translate
Oke .kat sini aku nak share cara Install game GTA San Andreas full version tanpa korang kena membeli kat Playstore .kalau kaya tu beli la kat playstore rasanya dalam lebih kurang RM 16 je kot. tapi kalau nak free je ikut la l...
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
aku suke aku suke aku suke
1
Add a comment...
Have him in circles
9 people
Azizul Joe's profile photo
zack zuhaili's profile photo
Anifa Shafira's profile photo
Mohd Syaihan Sirotin's profile photo
Azahar Azahar's profile photo
Megat Syam Sukri Megat Arifin's profile photo
Rara Syura's profile photo
Rara Syura's profile photo
Qube Storage's profile photo

DS Mohd Fazrie

Shared publicly  - 
 
DOA HARI RABU
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ  اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ حَمْدًا يُوَافِيْ نِعَمَهُ وَيُكَافِئُ مَزِيْدَهُ يَا رَبَّنَا لَكَ الْحَمْدُ كَمَا يَنْبَغِىْ لِجَلاَلِ وَجْهِكَ الْكَرِيْمِ وَعَظِيْمِ سُلْطَانِكَ.  Dengan Nama Allah Yang Maha Pem...
 ·  Translate
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

Shared publicly  - 
 
Hotlink RED from Maxis
Hotlink RED is an app where you can check your credit balance, purchase Hot Tickets, check internet quota balance etc. Now, if you download Hotlink RED on your Android device, you can get RM5 for absolutely free. Yes, I just tried on my device and got mine ...
Hotlink RED is an app where you can check your credit balance, purchase Hot Tickets, check internet quota balance etc. Now, if you download Hotlink RED on your Android device, you can get RM5 for absolutely free. Yes, I just ...
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
5kali aku tengok ni.
 ·  Translate
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
fuck u
1
Add a comment...

DS Mohd Fazrie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
woi ni aku yg upload ni woii.hehehe
1
Add a comment...
People
Have him in circles
9 people
Azizul Joe's profile photo
zack zuhaili's profile photo
Anifa Shafira's profile photo
Mohd Syaihan Sirotin's profile photo
Azahar Azahar's profile photo
Megat Syam Sukri Megat Arifin's profile photo
Rara Syura's profile photo
Rara Syura's profile photo
Qube Storage's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Damansara Petaling Jaya Selangor Malaysia
Links
Story
Tagline
asalamualaikum semua
Introduction
hi nama ku ds,mohd fazrie.umor 24 tahun kot.haha
Education
  • smk seksyen 4
    2013
Basic Information
Gender
Male
Birthday
June 29