Profile cover photo
Profile photo
Noord-West Interieurs
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
* Groot ingekocht houten vloeren;
Eiken 22cm breed wit-geolied, Eiken 22cm breed gerookt wit-geolied
van € 72,95 nu € 54,95*
* Pvc vloeren, compleet geplaatst v.a. € 59,95m2*
* Shutters op maat, inclusief montage van € 349,00 * p.m2 nu € 295,00 * p.m2
* Vowgordijnen 2e vouwgordijn 50% korting


*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Meer info:


Meer info:
http://www.noordwestinterieurs.nl/pg-973-7-33978/pagina/vestigingen_noord-west_interieurs.html
PhotoPhotoPhotoPhoto
23-11-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
WONEN VOLGENS HET HOLLANDSE EILANDGEVOEL
De Mooiste Houten Vloeren

De wind door je haren, het zoute zeewater in je gezicht, blank zand tussen je tenen, glooiende duinen en verweerde strandvondsten. Allemaal beelden die herkenning op zullen roepen als je weleens op de Waddeneilanden bent geweest. Een prachtige plek waar je tegelijkertijd de rust én de ruigheid van de natuur kunt ervaren. Het is precies dit gevoel dat terug te zien is in de nieuwste collectie ‘Eilanden’ van Hollandsche Vloeren®.

Deze collectie bevat zes houten vloeren die ieder op hun eigen manier de puurheid en het doorleefde gevoel van de eilanden weergeven. Zo komt de lichte blanke kleur van het zand en de duinen terug in de vloeren Texel en Vlieland. De vloeren Schiermonnikoog en Rottumerplaat doen met hun verweerde look meteen denken aan drijfhout, terwijl de vergrijsde visgraatvloer Ameland het beeld van een verweerd strandhuis oproept. Tot slot zie je in de intens donkerbruine visgraatvloer Terschelling zojuist aangespoeld en doorweekt hout terug.

Ben je op zoek naar een sprekende vloer met een authentieke uitstraling en durf jij je te onderscheiden?

Meer info:

http://www.noordwestinterieurs.nl/pg-973-7-33978/pagina/vestigingen_noord-west_interieurs.html
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
04-08-17
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
DE ALKMAAR VOOR EEN RUSTIGE EN LICHTE UITSTRALING
Houd u erg van een naturel interieur met rustige en lichte uitstraling? Deze prachtige whitewash vloer ‘Alkmaar’ geeft de perfecte basis en combineert door de lichte kleur uitstekend met uw verdere inrichting. U kunt er alle kanten mee op. Het kan heerlijk licht gehouden worden met veel tinten wit en beige, maar deze vloer sluit ook erg goed aan bij mooi warme vergrijsde kleuren.
Hollandsche Vloeren biedt een collectie houten vloeren zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend. De noesten en nerven in de vloer zorgen voor een levendige weergave en een mooi natuurlijk uiterlijk. Dan is het echt heerlijk thuiskomen en relaxen in je sfeervolle en rustige omgeving.

Meer info:
http://www.noordwestinterieurs.nl/pg-973-7-33978/pagina/vestigingen_noord-west_interieurs.html
Photo
Photo
28-07-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
KWALITEIT IN ECHT HOUT
Wij Hollanders houden van gezelligheid. De ‘Hollandsche’ manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de ‘Hollandsche’ gezelligheid kunt ervaren. Noord-West Interieurs biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn.
Alle Hollandsche Vloeren® zijn behandeld met twee lagen hardwaxolie, op basis van natuurlijke wassen, harsen en oliën. Door deze in de fabriek met UV-licht uit te harden, ontstaat direct een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Deze is gemakkelijk schoon te maken, plaatselijk te repareren en behoeft na het plaatsen geen nabehandeling waardoor je nieuwe vloer direct klaar is voor gebruik.

Meer info:
Noord-West Interieurs
http://www.noordwestinterieurs.nl/pg-973-7-33978/pagina/vestigingen_noord-west_interieurs.html
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
14-07-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De duurzame PVC vloeren van Noord-West Interieurs zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Duurzame vloeren voor een betere wereld
Al onze vloeren zijn volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er bij het productieproces van onze vloeren rekening gehouden met de invloed op de omgeving. Wij stellen alles in het werk om dit tot een minimum te beperken.
Geniet van de stilte

In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van Noord-West Interieurs voor een minimum aan loopgeluiden. Dat onze vloeren qua look en feel niet onder doen voor de natuurlijk houten variant maakt de keus voor PVC extra eenvoudig. Toch?

Frisse lucht in huis
Bij het produceren van onze duurzame vloeren wordt sterk rekening gehouden met de luchtkwaliteit en de product samenstelling. Wij streven ernaar de luchtkwaliteit van buiten naar binnen te halen. Dat vinden wij een hele geruststellende gedachte.

Eenvoudig te onderhouden
De volledige collectie is uitstekend bestand tegen slijtage en zeer eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Hierdoor bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur.
Perfect gebruik in vochtige ruimtes
De Pvc vloeren van mFLOR zijn waterbestendig en daardoor zeer goed te gebruiken in vochtige ruimtes als de keuken of de badkamer.

Meer info?
Kom voor deskundig advies naar één van onze vestigingen.
http://www.noordwest.info/pg-973-7-33978/pagina/vestigingen_noord-west_interieurs.html
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
17-03-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Gordijnen waar je blij van wordt!
Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis. Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt. Jouw gordijnen worden met veel plezier door onze vakmensen gemaakt!

Noord-West Interieurs, het vertrouwde adres voor jouw gordijnen.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
03-03-17
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
03-03-17
14 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Om uw shutters helemaal persoonlijk te maken, bieden we diverse opties. Zo heeft u keuze uit vier verschillende lamelbreedtes (47mm, 63mm, 89mm en 114mm).
Wilt u een strakke en moderne look geven aan uw interieur, dan wordt er veelal gekozen voor brede lamellen en panelen.
Wilt u een wat klassiekere look geven aan het interieur, dan valt vaak de keuze op smalle lamellen en panelen. De shutter wordt dan bediend met de tiltrod, het bedieningsstokje. Deze tiltrod is zichtbaar aan de voorzijde bevestigd en geeft de shutter een chique en warme uitstraling.

Shutters zijn ook leverbaar in een railsysteem. Paneel voor paneel is dan eenvoudig weg te klappen of te schuiven. Ook is het mogelijk shutters elektrisch bedienbaar te maken, zodat de shutter vanaf afstand bediend kan worden.

Shutters zijn geschikt voor nagenoeg alle type ramen. Hier valt te denken aan een schuifpui, dakraam, toograam, serre etc. Natuurlijk zijn shutters ook geschikt voor diverse andere doeleinden, zoals scheidingswanden en kastdeuren.
Bekijk de collectie shutters in één van onze vestigingen.

http://www.noordwest.info/pg-973-7-33978/pagina/vestigingen_noord-west_interieurs.html
PhotoPhotoPhoto
17-02-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Gemakkelijk te reinigen en aantrekkelijke vloer met trendy oppervlakken
U bent op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat? Kies dan voor een laminaatvloer van Noord-West Interieurs! Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden. Laminaat is al jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloervormgeving. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden – gegarandeerd.
Bekijk deze prachtige vloeren in één van onze vestigingen.

www.noordwestinterieurs.nl
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
08-02-17
9 Photos - View album
Add a comment...

Odysee® Shades verkrijgbaar bij Noord-West Interieurs

De SUNWAY® Odysee® Shade is een innovatief product, dat tot de familie van de populaire Duette® Shades behoort. De Odysee® Shades hebben een zelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen.

Odysee® Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De nonwoven stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Aan de achterzijde zijn de stoffen altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.
Er zijn 3 kleuren hardware leverbaar: wit, crème en geanodiseerd aluminium. Odysee® Shades zijn leverbaar met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.

Eindloos koord
De SUNWAY® Odysee® Shade wordt standaard geleverd met eindloos koordbediening. Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

PowerTouch
Optioneel kan de SUNWAY® Odysee® Shade geleverd worden met de koordloze PowerTouch bediening (meerprijs). Dit is een batterij aangestuurde motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een witte kunststof stang met een druktoets bediening. De Odysee® Shade kan met de op- en neertoets eenvoudig bediend worden.

www.noordwestinterieurs.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded