Profile cover photo
Profile photo
Md Syukran Jusih
About
Posts

Post has attachment
Kenangan Hari Raya Tahun 2017
Ranz bersama Bapa dan Mama Assalamualaikum w.b.t, Dah lama saya tidak updates blog ni. Bukan apa sekarang dekat rumah mana ada wifi harapkan data itu pun bukan banyak. Sekarang ni mcm rindu pulak dengan blogku yang tak seberapa ni. Oklah tajuk hari ni berke...

Post has attachment
**
Dir, Irwan dan Ranz Assalamualikum, Yo! Blogger sekalian bila dapat jumpa dengan members ni mmg happy gila lah ! sbb dah 4 tahun tak jumpa. Since last SPM itu adalah hari terakhir Ranz jumpa dengan budak  2 orang ni. Yang dir ni dia pakai cap sekarang jadi ...

Post has attachment
Gambar Keluarga Saya
Ini Gambar Adik Beradik Ranz Assalamualaikum, Dulu bukan main lagi Ranz aktif update blog. Dah dekat setahun tak sentuh blog. Bila jenguk2 blog tiba2 rasa rindu nak update balik "Ranz Blog". Tapi kali ni Ranz update pasal gambar Family. Tengok lah gambar ad...

Post has attachment
Matlamat
Assalamualaikum ,  Tak sangka saya dah mempunyai blog hampir 4 tahun sudah. Hari demi hari Ranz hampir lupa dengan blog ni. Alhamdulillah saya bernafas hari ini dan bloger2x sekalian apa khabat ? ingat saya lagi tak ? mesti banyak dah tak ingat dengan saya ...

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Dapat Hadiah daripada Giveaway September by Karya Mahirah
Sungguh bertuah rasanya Alhamdulillah ada jugalah income datang ^_^ terima kasih diucapkan kepada "Karya Mahirah"

Post has attachment
Perjanjian Roh Dengan Allah
Sebelum wujudnya jasad dalam diri kita ini, sesungguhnya kita telah
mengadakan perjanjian dengan Allah S.W.T.  Kita telah berjanji akan mengabdi hanya
kepada Allah semata. Di dalam diri manusia tersimpan bukti yang paling besar
yang dapat dijadikan sebagai ...

Post has attachment
Giveaway 2014 Mialiana.com
Giveaway 2014 Mialiana.com Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada
jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga  11.59 malam 30 September 2014 .
Menawarkan hadiah yang bernilai  RM1,495.80  untuk dimenangi.
Senarai hadiah ada di  SINI . Semua blogger dijemput joi...
Wait while more posts are being loaded