Profile cover photo
Profile photo
Szívós-Team Építőipari és Oktatási Kft.
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
A 2016-os év a szőtt fali díszítőelemről és Skandináv mintákról szólt. Elérkezett a 2017-es év, ilyenkor sokakban megfordul a lakásfelújítás ötlete a legújabb trendeknek megfelelően, de vannak olyanok is, akik ebben az időszakban álmodják meg a készülő otthonának beltéri elrendezését. Új családi ház építésekor illetve lakásfelújításakor akár egy lakberendező segítségét is kérhetjük.

http://szivosteam.hu/hu/blog/milyen-a-2017es-uj-lakasdekoracios-trend-megmutatjuk-
Add a comment...

Post has attachment
Hogyan kezdjen neki a családi ház építésnek 2017-ben ?

A tavalyi vagyis a 2016-os esztendőben a családi ház és lakásépítés fellendülését tapasztalhattuk meg, és további fejlődés prognosztizálható 2017-ben is ezen a területen. Mivel ebben az esztendőben sokkal intenzívebben növekszik a családi házak építésének száma - a nagy kérdés csak az - hogy ezt a bővülést a házépítő cégek milyen módon tudják utánakövetni, és végső soron kiszolgálni.

http://szivosteam.hu/hu/blog/hogyan-kezdjen-neki-a-csaladi-haz-epitesnek-2017ben-
Add a comment...

Post has attachment
Társasházak karbantartása műszaki szempontból!

A társasházban lakók alapvető és közös érdeke, hogy az idő múlásával az épület, valamint az épületben található lakások, üzletek műszaki állapota megfelelő legyen, illetve ne romoljon.

http://szivosteam.hu/hu/blog/tarsashazak-karbantartasa-muszaki-szempontbol
Add a comment...

Post has attachment
A családi ház építés szakaszai

A családi ház kivitelezését általában három szakaszra bontjuk. Első szakasz a szerkezetkész állapot. Ebbe az alépítmények, a főfalak, a födémek, a nyílásáthidalók és a komplett tető az, ami beletartozik.

http://szivosteam.hu/hu/blog/a-csaladi-hazepites-szakaszai
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded