Profile cover photo
Profile photo
Mira Adzlia
59 followers
59 followers
About
Posts

Post has attachment
Grillez
Assalammualaikum... Blog dah bersawang. Kesian dengan blog ni. Owner pemalas teruk nak update..huhu Okey. Sekarang dah comeback. Macam biasa. Topik favourite haruslah pasal makan..makan... dan makan... Bila korang pergi Sunway Putra Mall dan tak tau nak mak...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalammualaikum... Lama betul tak menulis kat sini..Aduhai.. Maaflah ye blog. Kekangan masa gitu. Ketandusan idea pun ye jugak..hehe Ni baru wujud kesedaran dalam diri nak kena menulis jugak sebab dah pendam lama hasrat. Rindu bak hang. Macam biasalah, kal...
Add a comment...

Post has attachment
The Pisang Cheese
Assalammualaikum.. Pisang goreng biasanya enak dimakan begitu saja. (Macam tagline Gardenia je???) Zaman moden dan serba canggih ni, pisang pun dah dikormesialkan. Dah jadi makanan antarabangsa gitu. Letak cheese la. Letak coklat la. Letak karamel la. Macam...
Add a comment...

Post has attachment
Lorong Seratus Tahun
Assalammualaikum... Lama tak review pasal makan. Walhal, tiap-tiap hari pun makan. Tapi takkan nak update hari-hari pasal makan je kan. Jumaat waktu rehat yang panjang, digunakan sebaik-baiknya oleh aku dan rakan-rakan sepejabat untuk makan tengah hari bers...
Add a comment...

Post has attachment
Secret Garden Coloring Book
Assalammualaikum.. Tatkala menulis post ni, tangan dok menggeletar dek kesejukan hari..Syukurlah Malaysia masih sejuk..Eh... Kebiasaanya, kaler-kaler ni, warna-warni ni selalu kerja kanak-kanak. Mak dan pak kanak-kanak tak terlibat. Takut dilabel budak-buda...
Add a comment...

Post has attachment
Filem Kapsul Menampilkan Tun Mahathir
Assalammualaikum.... Sejak dua menjak ni, agak ada kekangan masa dan idea nak menulis. Tak tau lah mana fikiran menerawang. Dah lama juga tak blog walking. Arini berkesempatan, maka terbaca post penulis blog famous  Mak Dara  . Aku memang selalu baca tulisa...
Add a comment...

Post has attachment
PONEY Warehouse Sale
Assalammualaikum... Kepada mak-mak dan pak-pak  Jom lah kita serbu jualan ni. Poney kot.. (nada macam bangga gila sebab nak beli barang branded) Maklumlah, bila time takde sale, boleh tahan gak harga dia. rasa tercekik jugak nak beli. Sempat lagi ni. Dapat ...
Add a comment...

Post has attachment
Naluri Mak-mak
Assalammualaikum.... Sejak naik pangkat jadi mak orang ni, aku dapat rasa aku semakin sensitif dan sesentap.. Aduh... Why ha?? Kadang-kadang takde motip nak sentap pun. Saja suka penyentap.Boleh gitu?? Adakah kerana sifat keibuan itu yang mengubah segala ho...
Add a comment...

Post has attachment
Soda Xpress Sparkling Water Maker
Assalammualaikum... Korang suka minum air bergas tak?  Suka tapi tak elok untuk kesihatan sebab gula tinggi.. Suka tak kalau korang jadikan semua air minum korang tu rasa bergas? Suka..suka...suka..Saya suka!! Nah untuk kesukaan korang. memperkenalkan.........
Add a comment...

Post has attachment
Mitsui Outlet, KLIA
Assalammualaikum... Mood menulis tu dah hari-hari ada. Semangat pun tinggi setinggi langit ketujuh. Masalahnya idea pulak tak mari-mari. Stress adik tau kak. Aish..Hari ni, bertekad nak kembali semula menulis. Tak kiralah topik apa.  Berdasarkan gambar yang...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded