Profile cover photo
Profile photo
Аюрведа София
17 followers -
Аюрведа Клиника в София за природосъобразно лечение на всички болести!
Аюрведа Клиника в София за природосъобразно лечение на всички болести!

17 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Вътрешни и външни причини за астмата и как се лекува тя с помощта на Аюрведа!
През хилядите години на своето развитие като теория и практика, Аюрведа е проучила в детайли астмата като заболяване - причини, симптоми, развой. Тя е намерила разнообразни природосъобразни начини и средства както за пълното излекуване от тази болест, така и за профилактиката.

Прилагат се билки, хранителен режим, пречистване на тялото от токсини, йога практики.

Астмата е възпаление в белите дробове, при което в бронхите навлиза течност и това възпрепятства дишането, което обикновенно е съпроведено от хрипове и кашлица.
Add a comment...

Post has attachment
Причини и лечение на оток с помощта на Аюрведа!

Отоците са задържане на течности. Те могат да бъдат предизвикани от външни фактори - ухапване от различни насекоми, изкълчвания, натъртвания и др. Възможно е също така да бъдат причинени от алергична реакция на организма при прием на храни или лекарствени средства, към които даденият човек има непоносимост.
Add a comment...

Post has attachment
Ако сте готови да промените ежедневните си навици, следвайки аюрведичните принципи за здравословен и хармоничен стил на живот, ето как можете да положите основите на промяната.

Вите повече тук: https://ayurvedasofia.bg/bg/blog/kakvo-e-ayurveda-stil-na-zhivot/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Аюрведични пакети предложения в Аюрведа клиник София!

Пакет Аюрведа ГРИЖА е програма, която е насочена към лечение на всички болести, които не са в напреднал стадий. Пакетът е за тези, които имат знанието, че естественият, природен начин на лечение е по-добрият избор.
Можете да се доверите на този ефективен и подсилващ организма лечебен пакет, който включва аюрведични методи и билкови продукти, издържали теста на времето.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Макар и днешно време повечето от нас да се опитваме да смъкнем килограми, съществува една немалка група от хора, които се нуждаят от тъкмо обратното.

Като процент те са по-малко от тези с наднорменото тегло, но това не означава, че проблемите им са по-малко.

Жените с поднормено тегло често имат проблеми със зачеванетaо, предразположени са към спонтанни аборти, рак на гърдата, артрит, косопад, белодробни инфекции, ранно състаряване на кожата, страдат от отслабена имунна система и други заболявания, за които един от основните виновници е тъкмо ниското тегло.
Add a comment...

Post has attachment
Как Аюрведа помага на бременни жени? Вижте тук!

Древната индийска медицина Аюрведа предоставя ефективни природосъобразни методи за справяне с често срещаните състояния на дискомфорт при бременност.

Аюрведа медицина предоставя подкрепа за физическото, психическото и дори духовното състояние на майката и бебето. Ако планирате или Ви предстои да имате дете, то тази статия ще Ви предостави някои полезни съвета.
Add a comment...

Post has attachment
В живота на всеки понякога се случва да се чувства изтощен, неудовлетворен, гневен и неспособен да се зарадва на нищо?

Сигурно и във Вашия живот е имало моменти, в които не разбирате защо въпреки всичките усилия, които полагате за здравето си се разболявате? Имате ли чувството, че сте „спрели” на едно място и тъпчете, и тъпчете, без да можете да направите и крачка, а светът около вас се променя с бясна скорост?

Вижте какво и как можете да промените, за да се чувствате отново добре в своята кожа, само с помощта на Аюрведа!
Add a comment...

Post has attachment
Как да се преборим с нарушената функция на тънките черва с помощта на Аюрведа!

Функциите на тънките черва са свързани с едно от основните понятия в Аюрведа - Агни. Това е храносмилателният огън, от който на практика зависи цялостното здравословно състояние на човека. Неговата функция е разграждането на храната, за да може организмът да усвои веществата, които са полезни, и да подхрани клетките.
Add a comment...

Post has attachment
Heat treatment with Ayurveda!

Increased body temperature indicates that our body has started a disease process and is struggling with it. Removing it can be done mechanically, regardless of the treatment of the disease - for example, with cold compresses on the forehead and stomach that take away the temperature.

See how to deal with high temperature via Ayurveda!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Лечение на висока температура с помощта на Аюрведа!

Повишената телеснатемпература индикира, че в тялото ни е започнал болестен процес и то се бори с него. Свалянето й може да стане по механичен път, независимо от лечението на болестта - например със студени компреси на челото и стомаха, които отнемат температурата.

Вижте как да се справим с високата температура чрез Аюрведа!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded