Profile cover photo
Profile photo
Fad Ali
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Running Man!
Assalamualaikum...  alhamdulillah..dapat jugak update walaupun seabad sekali kan..haha.. by the way sekarang aku dah jadi salah sorang ahli runningman...alahh yang variety show pemes kat korea tu? so ini short story utk aku kongsi... haa cume versi yang aku...
Add a comment...

Post has attachment
Akan Bertiga...
Assalamualaikum... alhamdulillah ada masa jugak akhirnya aku update entry kali ni..dua tiga menjak ni bizi bebenor..hehe entry kali ni lebih bersifat berkongsi kegembiraan sebenarnya..alhamdulillah..kelmarin roomate yakni isteri tersayang disahkan mengandun...
Akan Bertiga...
Akan Bertiga...
fadahmadali.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Cut Cost Kawen ( The so-soThings )
assalamualaikum! terbaca banyak orang share perbelanjaan atau perbandingan perkahwinan memasing..atau lebih mudah lagi lagi jimat lagi bagus..tapi jangan sampai serba serbi tak kena pulak yer.. okey so malam ni aku nak share ape yang aku dah cut cost mase k...
Add a comment...

Post has attachment
Romadhon pertama ada roomate
assalamualaikum.. selamat malam semua serta happy fasting! okeylah..lets begin..mlm ni aku nak cerita sikit pengalaman jadi seorang suami di ramadhon pertama dalam hidup aku ni kan..ahha roomate lahh gitu pertama..ape yang aku rasa adalah kau akan mula fiki...
Add a comment...

Post has attachment
Diari Baru
Assalamualaikum... ya allah..kemain lama aku tak menaip..haha.. for things that gonna be happen to all of us..same with me.. alhamdulillah..hampir sebulan aku hidup dalam suasana yang baru..iaitu punyai isteri dan jugak small famili..nothing to afraid..noth...
Add a comment...

Post has attachment
One Man And A Girl - Opening Story
detik tidak pernah melangkah mundur.. tapi kertas putih itu selalu ada.. waktu tidak pernah berjalan mundur... dan hari tidak pernah terulang tetapi..pagi selalu menawarkan cerita yang baru.. untuk semua pertanyaan.. yang belom sempat terjawab.. LOVE LIFE L...
One Man And A Girl - Opening Story
One Man And A Girl - Opening Story
fadahmadali.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berduit Berharta vs Tiada apa2 baru kawen? ADAT?
assalamualaikum.. ohh since entry y lepas mendapat sambutan...err sambutan lahh kot..terima kasih sudi baca dan kalau jadikan panduan pon alhamdulillah..korang the best..jadi malam ni aku nak kongsi pendapat aku pasal tajuk kat atas nun.. macam biase lah ka...
Add a comment...

Post has attachment
Korang rase selesa single?
assalamualaikum.. ahhh mesti ada yang cakap entry aku nak up ni adalah entry yang same dengan NISA KAY.. hahahah takdelah..sebab kali ni aku takkan copy apa yang die dah taip dan share kat korang sebab semua tu 300% betol!  jadi utk kali ni aku nak detailsk...
Add a comment...

Post has attachment
Persiapan Part 2 (kawen)
assalamualaikum seperti dijanjikan..aku nak kongsi dengan semua readers dan bakal pengantin kat luar sane..persiapan aku utk majlis hari bahagia aku tak lama nanti..mana tahu boleh jadi rujukan korang kan? haritu aku share pasal pelamin kan?so kali ni aku s...
Add a comment...

Post has attachment
Glemores , Duit & Pasangan
masalah yang rarely berlaku kat remaja or insan dewasa sekarang atau mungkin dah lama pon berlaku.... terdetik nak menaip pasal ni sebab  pernah berlaku kat diri sendiri dan juga kat kawan2 aku sekarang..tak perlu diceritakan siapa atau secara details kan.....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded