Profile cover photo
Profile photo
khairiah Mohd
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
CHECKLIST DAN PERSEDIAAN UNTUK PERKAHWINAN
 Tetiba up entri ni hahahaha...bukan untuk aku pon,saja nak memudahkan bakal pengantin nak buat checklist...dan ni pon keterlebihan excited seorang kakak untuk weeding adiknya jugak. In shaa Allah semoga dipermudahkan. x boleh nak update panjang-panjang dah...
Add a comment...

Post has attachment
Rindu...
Assalamualiakum... Allahu...Rindunya kat blog,rindu nak post entri,rindu nak berblogwalking, rindu kawan-kawan blog...rindu everything about my blog. rindu nak tukar header pun ader hahaha Rasanya terlalu lama menyepi...dari last pindah balik Kelantan Alham...
Add a comment...

Post has attachment
Finally :: Kelantan please will be nice to us
Benarlah kata pepatah... kita hanya mampu merancang...perancangan Allah jauh lebih hebat yup!! aku akuinya...dah banyak kali dan dah banyak kedai kami tolak bukan x nak atau jual mahal...tapi hal yang melibatkan perniagaan dan melibatkan pindah terus dari T...
Add a comment...

Post has attachment
Nur Khairus Aqeela 3 bulan
Anak dah tido tenang sikit nak mengupdate entri hehehe kalau x , semua  komputerArissa dan Afina yang punya. yang Aqeela sah-sah nak diangkat....sejak besar gitu pulak jadinya yer Besar x besar baru jer 107 hari...macam dah besar sangat tapi baru lepas 100 ...
Nur Khairus Aqeela 3 bulan
Nur Khairus Aqeela 3 bulan
blogumieyarissa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Good News :)
Alhamdulillah....Alhamdulillah... sebenarnya terasa diri ni bz sesangat hahaha sampai x tau nak sentuh yang mana. Tapi...aku nak gak citer... aku tumpang bahagia untuk bff aku...Lin...aku sangat-sangat happy untuk ko tau! bila ko tunjuk result...aku rasa ak...
Add a comment...

Post has attachment
New Step...New Chapter
Mulakan tindakan  walau ada ketakutan  kerana tindakan akan menghapuskan ketakutan  sedikit demi sedikit  apatah lagi disertai ilmu, doa & tawakal Dr.Azizan Osman yup! aku betul-betul rasa takut, takut untuk buat perubahan apatah lagi perubahan yang besar d...
Add a comment...

Post has attachment
Our 6th Anniversary
Alhamdulillah....15 March 09 -15 March 15 genaplah 6 tahun kami bersama membina mahligai cinta kami disamping 3 orang puteri cinta hati kami Alhamdulillah Ya Allah atas setiap kurniaan dan rezeki Mu  untuk en.asben terima kasih atas segalanya abang adalah s...
Our 6th Anniversary
Our 6th Anniversary
blogumieyarissa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Simple Birthday Party For Double NKA
For the fisrts time forever.... hahaha nyanyi lagu frozen sikit...sebenarnya nak cakap pertama kali aku buat birthday party kat rumah aku kat Terengganu ni rancang nak buat kat sini pun sebab masa tue adik-adik aku ada kat sini termasuk la ma aku pun datang...
Simple Birthday Party For Double NKA
Simple Birthday Party For Double NKA
blogumieyarissa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
20/2/2015 Happy Birthday Afina
Ya Allah,  Kau anugerahkan kepadaku kelangsungan hidup anakku,  panjangkan usianya, sihatkanlah tubuh badannya,  akhlaknya, agamanya, sejahterakanlah jiwa dan raganya,  alirkan rezekinya melalui tanganku, anugerahkanlah kepadanya kecerdasan akal  dan kesuci...
20/2/2015 Happy Birthday Afina
20/2/2015 Happy Birthday Afina
blogumieyarissa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan menyambut Hari lahir
Assalamualaikum....hohoho skema pulak tajuknya aku sekarang dalam mood nak sambut besday besday dua puteri aku tue... kalau ikutkan Arissa bulan 1 lagi tapi lebih elok disambut jer dengan Afina bulan ni...x pe lah bukan pada tarikh pun yer anak-anak berjima...
Persediaan menyambut Hari lahir
Persediaan menyambut Hari lahir
blogumieyarissa.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded