Profile cover photo
Profile photo
Semanis Kurma
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Feminine Hygienice Foam Wash By Fellina
Hai uols.. Tengah mencari rahsia memikat suami? Haa ni la pencuci wanita yang segar lagi wangi.. Ia berbentuk foam dan mudah di bawa ke saja. Easy traveling gitu.. Sesuai untuk semua wanita yang mementingkan kebersihan kawasan intim.  Teknik yang sangat mud...
Add a comment...

Post has attachment
Pemilik De Annz House
Assalamualaikum.. Salam sejahtera.. Hai lalings semua.. Saya Mahani Binti Ahmad dan uolss boleh panggil saya Hanie.. Sebenarnya dah lama terlibat dengan bisnes online ni cuma tak begitu serius.. dan bila lama kelamaan jadik seronok pulak dan mungkin nak jad...
Pemilik De Annz House
Pemilik De Annz House
de-annzhouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
set kesuburan wanita
SET KESUBURAN WANITA
SET KESUBURAN WANITA
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MaKANAN SUNNAH DAN SUPPLEMENT
Makanan Sunnah dan Supplement
Makanan Sunnah dan Supplement
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Makanan Sunnah dan Supplement
Assalamualaikum semua.. Hari dah masuk hari ke 20 kita berpuasa di bulan Ramadan. Terasa cepat sangat masa berlalu dan Ramadan akan meninggalkan kita. Sayu pulak rasanya. Dah haapir 20 hari ni macam mana keadaan anda. Makin bertenaga atau sebaliknya. hehe.....
Makanan Sunnah dan Supplement
Makanan Sunnah dan Supplement
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Vivix : Khasiat dan keistimewaannya
Waah dengar promo ja mesti best kan. Bukan senang produk Shaklee yang satu ni nak ada promo sebab permintaannya jugak tinggi. Vivix atau sirap ajaib ni mempunya banyak sangat khasiat. Sebab tu la ia macam pisang goreng panas pada bulan promo ni. (Julai 2014...
Vivix : Khasiat dan keistimewaannya
Vivix : Khasiat dan keistimewaannya
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dua cara mudah untuk jadi ahli Shaklee
Selalu saja kan kita nampak kat wall2 facebook orang jual Shaklee. Saya pun dengan tak sengaja juga join jadi ahli Shaklee ni. Bermulanya dengan masa tu tengah cari set menyusu untuk baby saya yang nombor dua. Disitulah bermulanya saya mengenali Shaklee mel...
Dua cara mudah untuk jadi ahli Shaklee
Dua cara mudah untuk jadi ahli Shaklee
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bola Bowling vs bola sepak
Peristiwa semalam 5 Julai 2014 pasti akan menjadi satu kisah yang saya akan ingat dan akan jadi kenangan saya untuk dicerita pada kedua anak saya kelak.. serius cek ketaq uiitt... Biasalah budak-budak ni kalau bermain tak pernah nak hirau bila kita larang a...
Bola Bowling vs bola sepak
Bola Bowling vs bola sepak
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni VIVIX : 1001 khasiat dalam satu botol
Sekarang ni rata-rata rakyat Malaysia kebanyakannya ramai yang terkena penyakit tiga serangkai. Apa itu penyakit tiga serangkai? Tak lain dan tak bukan la Darah tinggi, Kencing manis dan akit jantung. Memang menakutkan.. Bukan je orang lain, malah ibu saya ...
Testimoni VIVIX : 1001 khasiat dalam satu botol
Testimoni VIVIX : 1001 khasiat dalam satu botol
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia awet muda kekal jelita
Sirap ajaib aka VIVIX
Sirap ajaib aka VIVIX
ceritacinta-honeyahmad.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded