Profile cover photo
Profile photo
Munkavédelem és munkabiztonság
Cégünk főbb szolgáltatásai: Munkavédelmi oktatás Budapest, munkahelyi baleset, munkabiztonság Budapest
Cégünk főbb szolgáltatásai: Munkavédelmi oktatás Budapest, munkahelyi baleset, munkabiztonság Budapest
About
Posts

Tűzvédelem szakvizsga teljes körű szervezését és lebonyolítását vállaljuk Magyarország egész területén! A 45/2011 (XII. 7.) BM rendelet 1. számú mellékletében felsorolt foglalkozási ágakban dolgozók tűzvédelem szakvizsgát.

https://munkavedelem-munkabiztonsag.hu/szolgalta…/tuzvedelem
Add a comment...

Post has attachment
A munkavédelmet az 1993 évi munkavédelem törvény szabályozza legmagasabb szinten. A törvény csak a szervezett munkavégzésre terjed ki.

https://munkavedelem-munkabiztonsag.hu/
Add a comment...

Post has attachment
https://webnavi.hu/public/img/videok/Weboldal_k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9s__K%C3%A9rjen_aj%C3%A1nlatot!_-_Navisoft_Hungary_Kft..mp4

Egy webáruház készítés és üzemeltetés számos kedvező tulajdonsággal bír:

Internetes áruház számára nem kell helységet bérelnie, csak amit a törvény előír pl.: telephely + minimális tárhely.

Lehetővé teszi a globális elérhetőséget. A világ gyakorlatilag bármely pontjáról tudnak rendelni a termékei közül.

Profi webshop készítés, weboldal készítés itt.
Add a comment...

http://www.izometal2000.hu/peneszes-fal.php

Mitől válik penészessé a fal?

Ennek több oka is lehet.Az egyik ok a levegő magas páratartalma illetve a rossz szigetelés miatt kialakult hőhidak!
A penészes fal másik oka lehet a talajból származó nedvesség.

Valódi megoldás szabadalmaztatott Magyar eljárás a Penészes fal ellen!
Add a comment...

Post has attachment
http://www.izometal2000.hu/

Falszigetelés és utólagos falszigetelés hogy ne legyen többé gondja a fal penészesedéssel, falvizesedéssel. Megbízható magyar technológia.
Add a comment...

Post has attachment
http://www.izometal2000.hu/

Falszigetelés és utólagos falszigetelés hogy ne legyen többé gondja a fal penészesedéssel, falvizesedéssel. Megbízható magyar technológia.
Add a comment...

Post has attachment
https://onlinepenztargep.eu/

A cég alapítói, Jókay Attila és FehérIstván már 1985. óta foglalkoznak pénztárgépek értékesítésével, javításával (Hugin – Sweda 1575). Tevékenységi területünkfőleg észak-Pest és vonzáskörzete, de természetesen vannak ügyfeleink egészBudapest és Pest megye területén. Cégünk bemutatóterme és szervizműhelye Újpestközpontjában van. Kiváló és ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezünk, deaki tömegközlekedéssel utazik, az is könnyedén elér bennünket, ugyanis a kékMetro végállomástól kb. 500 méterre vagyunk.

Beszorult a papír a pénztárgépbe és nem tudja kivenni? Halványan nyomtat a pénztárgép? AEE hibát jelez apénztárgép, netán be sem kapcsol? Ne aggódjon! Hívjon minket bizalommal éskollégáink a lehető legrövidebb idő alatt elhárítják a hibát.

Pénztárgép szervizünkben tapasztalt, jól képzett kollégák várják kedves ügyfeleinket. Az elmúlt évtizedek alatt sikerült a online pénztárgépek többségével kapcsolatba kerülni, közelebbről megismerni, azok javítását magasfokon elsajátítani. Szervizünk erőssége, hogy alapvetően alkatrész cserét(fogaskerék, nyomtató tű, IC) végzünk és csak indokolt esetben javasoljuka nagyobb egység komplett cseréjét.
Add a comment...

Post has attachment
https://onlinepenztargep.eu/online-penztargep-budapest

A lehető legjobb helyen jár, ugyanis bő választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb online pénztárgépet. A legismertebb gyártók márkáival is találkozhat a kínálatban, amelyek között nagy teljesítményű, megbízható készülékeket is megtalálhat. Jóval kedvezőbb áron vásárolhat online pénztárgépet, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, amely érint minden tartozásmentes vállalkozást!

Programozható online pénztárgépek is elérhetők, melyek esetében a további kedvező tulajdonságok miatt könnyebb kezelésre számíthat. A külső és belső tulajdonságokat illetően, széles választék vár minden érdeklődőt, mely leegyszerűsíti az Önnek megfelelő online pénztárgép kiválasztását. Egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen, hogy annak méretéhez és ügyfélköréhez mérten, minőségben is hasonló színvonalat képviseljen pénztárgépe, melyet különböző kiegészítő programokkal még könnyebben kezelhetővé és átláthatóbbá tehet. Ha szeretne egyszerre számlázni és készletet kezelni, tekintse meg lehetőségeit!
Add a comment...

Post has attachment
https://onlinepenztargep.eu/penztargep-budapest
A pénztárgépeink nagy sebességű thermo nyomtatóval rendelkeznek, aminek köszönhetően a nyomtatott bizonylatok sokkal tartósabbak lesznek, illetve a papírtekercs cseréje is egy kattintással megoldható.

Ha a vállalkozás nem akar nyugtakibocsátási-kötelezettség elmulasztása miatt az adóhatósággal vitába keveredni, akkor a pénztárgép beüzemeléséig minden egyes értékesítésről számlákat kell kiállítania. Kézi számlát, ami alkalmas arra, hogy a szolgáltatás és az ellenérték mozgását bizonyítsa.

Azoknak, akik így döntenek, vagy ebbe a helyzetbe kerülnek, azzal kell számolniuk, hogy minden olyan számláról, amely nyugtakibocsátás helyett történik, adatot kell szolgáltatni a NAV felé. Ez az adatszolgáltatási kötelezettség havi szintű, minden hónapban tételesen el kell számolni az összes ilyen számlával.
Add a comment...

Post has attachment
https://onlinepenztargep.eu/penztargep-szerviz-budapest

Pénztárgép szervizünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, az Ön elégedettségére.

Kollégáink NAV által regisztrálva vannak, rendelkeznek minden engedéllyel, akik folyamatosan komoly szakmai képzéseken vesznek részt. Cégünk, az Ágens Bt. az adóhatóság által előírt összes közlemény, és előírás betartására nagyon nagy hangsúlyt fektet.

Pénztárgép szervizünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

- online pénztárgép vásárlása előtti szaktanácsadás
- típustól függetlenül, online pénztárgépek karbantartása, javítása nagyon rövid határidővel
- a rendeletek szerint kötelezően előírt online pénztárgépek felülvizsgálata éves szinten kellékanyag ellátás
- árazó gépek, árazó címkék értékesítése
- NAV regisztráció különböző, online pénztárgéppel kapcsolatos események esetén

Meghibásodás esetén az online pénztárgépek esetében cégünk csere-pénztárgépet is tud biztosítani az Ön részére, így nem kell kézi nyugtát tölteni a szervizelés időtartama alatt.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded