Shared publicly  - 
 
Sådan kommer du godt igang på Google+
Det er nemt, at komme igang på Google+. Men det er ikke så nemt, at komme godt igang på Google+. Du starter med tomme cirkler - og hvor det på Facebook handler om at finde folk, som du allerede kender - så er Google+ sjovest, når man finder folk, som man ikke kender!

På forespørgsel er derfor her den store (lille) Kom godt igang med Google+ cirkel fra +Danskere på GooglePlus. Del den meget gerne med alle nye på Google+.

Hvorfor er den ikke større?
Hver person på Google+ har sin egen filosofi for, hvordan man bygger sine cirkler op - og sådan skal det også være. Nogle sværger til at tilføje delte cirkler med hundredevis af personer og sider - og så efterfølgende sortere de forkerte fra. Andre går efter en mere selektiv proces, hvor man gradvis udvider sine cirkler i takt med, at man opdager nye, spændende folk.

+Danskere på GooglePlus læner sig principielt op af den sidste model, idet vi her på siden bringer tips om udvalgte personer og sider, der har to ting til fælles:
- De er danske (eller handler om Danmark)
- De er (rimeligt) aktive
- De er interessante (for nogen)

Det sidste kriterium er 100% subjektivt. Ambitionen med de løbende tips er, at man får præsenteret nogle muligheder, og så kan man følge dem, man synes er interessante for én selv. Det giver således ikke så megen mening at dele alle tips som en samlet cirkel.

Derfor er valget faldet på en mere enkel Kom godt igang cirkel, der i denne udgave blot omfatter 9 profiler. Cirklen kommer til gengæld med en 100% tilfredsheds-garanti. Alle i cirklen (sider og personer) har nemlig en flot track record for at hjælpe nye "plussere" igang - og spænder tilsammen over en enorm viden om Google+.

Cirklen rummer:
+DK Google+ Tips og Tricks Ja, navnet siger jo næsten sig selv. Her finder du svar på alle dine hvordan spørgsmål
+Søren Dalsgaard Brath Stifter af +DK Google+ Tips og Tricks og meget hjælpsom plusser
+Daniel Petersen Skribent på +DK Google+ Tips og Tricks og særdeles vedholdende i at finde svar på alt mellem himmel og jord
+Jannik Lindquist Danmarks Grand Old Man (undskyld Jannik) på Google+. Har været med siden Wave - og mand for at svare på alle dine hvorfor spørgsmål
+Apps Edu Side/selskab drevet af +Jannik Lindquist med fokus på tips til brug af Google Apps
+Lise Bjerregaard Nielsen Super aktiv "plusser" og allestedsnærværende. Meget aktiv i at hjælpe nye igang (og så danser hun mavedans!)
+Fabiola Christensen Hus-ekspert i Hangouts (og mere bredt i praktisk brug af sociale medier)
+Danskere på GooglePlus Side med tips om danske profiler og sider, der (måske) er værd at følge. Her er hvem spørgsmål nok mest oplagte.
+Torben Andersen Mig selv (sagde hunden). Stifter af +Danskere på GooglePlus. Ydmyg i ovenstående selskab. 

Alle medlemmer har et fantastisk engagement i platformen - og er altid villige til at hjælpe. Er du i tvivl om noget, kan du altid skrive en post med spørgsmålet og indsætte et +link til en eller flere fra listen, så får du helt sikkert et fornuftigt svar tilbage.

Hvorfor er jeg ikke med
Delte cirkler følges ofte af en stribe af kommentarer med dette spørgsmål. Forslag er meget velkomne både af sig selv og af andre. Hold venligst in mente at den er tænkt som en begynder cirkel med erfarne folk, der står klar til at hjælpe nybegyndere igang.

På den lidt længere bane kunne man måske supplere med et par yderligere cirkler. Det kunne f.eks. være en til nye virksomheder på Google+, en for skandinaver etc. Forslag modtages meget gerne!

Del meget gerne denne cirkel med alle nye
Tak fordi du læste så langt - og husk nu at dele den med alle nybegyndere, som I måtte støde på, så vi ikke taber nogen til den falske opfattelse af Google+ som "spøgelsesby"... "jo flere vi er sammen..."
Translate
129
22
Bjarne Larsen's profile photoHenning Jørgensen's profile photovioleta cmiljanic's profile photoUlla Rasmussen's profile photo
36 comments
 
Jeg er endnu engang beæret over at være med og så endda blandt disse 8 andre utrolige mennesker/sider! Mange tak, +Torben Andersen :-)
Translate
 
Kan kun være enig med +Daniel Petersen. Det er sgu godt selskab man befinder sig i :-)

Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke er så synlig herinde som jeg har været, men jeg hjælper selvfølgelig stadig gerne når nogen spørger.
Translate
 
Tillykke til alle de inkluderede. :) Det er skønt at se et levende dansk liv herinde. Der er selvfølgelig mange flere interessante danskere, men det handler jo blot om at finde dem! :)
Translate
Translate
 
Er lige lidt overvældet over responsen :-) Tak for delingerne - der kommer mange nye spændende folk ind på den danske del af Google+ hver dag, og det er fedt at se, så mange hjælpe med at byde folk velkommen!

Jeg synes faktisk, at Google har fået skabt noget "old school" internet stemning herinde i en verden, hvor www ellers er nemt bliver så strømlinet og "corporate"! 
Translate
 
De gammeldags interesseklubber og -organisationer er flyttet på Google+. :) Det er skønt at finde så mange mennesker rundt omkring i verden, man kan dele sine interesser med.
 
Helt enig, +Kristian Jerslev. Denne side må endelig heller ikke tages som udtryk for, at man skal holde sig til Danmark - blot gøre det nemmere at finde danskere i denne heksekedel af sjove og spændende folk fra hele verden!
Translate
 
Syndes at der er ved at komme mere fokus på Google Plus, der er flere og flere der spørger mig om hvad det går ud på, fortæller lidt om det, de vil overveje det 2 ud af 10 der spørger mig kommer med på G+
Translate
Translate
Translate
 
Ikke fordi det er meget generende, men hvorfor kan jeg se dette opslag?
Ps. Kan man ikke se om ens Fb venner har G+
Translate
 
Det kan du fordi indlægget har fået nok +1'er og er blevet delt nok til, at det er kommet på Det Sidste Nye listen, hvor de mest populære indlæg optræder og kan ses af alle, selv hvis de ikke har den originale deler i deres cirkler. Funktionen kan slås fra, men da jeg er på mobil lige nu, kan jeg ikke checke/huske hvordan.

Der eksistere vist ikke nogen nem måde, at tjekke om ens FB venner har oprettet sig herinde, andet end at spørge dem.
Translate
 
En af de rigtig snedige ting ved Google+ er at folk i ens cirkler ikke selv behøver at have en konto.
Hvis man kender folks e-mail-adresse kan man tilføje dem til sine egne cirkler, og Google vil så sende en mail til dem der ikke er på.
Translate
 
Så fik jeg da lige en ny lækker cirkel - i hope :)
Translate
 
Fedt projekt I har kørende. Nu er spørgsmålet så bare, hvordan jeg/man, får overtalt folk til at skrotte facebook og komme her ind? Folk virker en del "forblændet" af facebook, som efter min mening har mistet charmen - også derfor, at jeg oprette Google+ profil.
Translate
 
Netop +Michael May mange af mine venner på Facebook gør nar af mig fordi jeg vælger G+ frem for FB men jeg forventer at jeg om et lille år har skåret voldsomt meget ned på mine venner på FB.
Translate
 
+Henrik Larsen Der er intet at blive forarget over! Jeg overvejer helt at skrotte min FB til fordel for G+. FB er efterhånden så meget i knæ pga. dårlig kode og lignende at det ikke er værd at spilde sin tid på.
Translate
 
+Henrik Larsen Ved hvad du mener. Dog gør de ikke nar af mig som sådan, det er mere det at mange slet ikke har hørt om det, eller tror det at være på Facebook, er lige som at være "Alice in wonderland".
Og +Morten Nørtoft du har ret. Men personligt, overvejer jeg det mere af den grund, at det i mine øjne, med de mere eller mindre ligegyldige post der kommer flere og flere af på Facebook, er ved at blive lige så useriøst som Arto, hvis der nogle der kan huske det.
Translate
 
Facebook er ikke til andet end ligegyldige posts. På Facebook har du et publikum til posts som "Så fik jeg vasket op!", mens du på Google plus nærmere har et publikum til interessante ting - jeg vil våge den påstand, at den gennemsnitlige IQ nok er højere på G+ end den er på Facebook. :)

Facebook til de ligegyldige og uinteressante ting (det er derfor, jeg ikke har nogen), og G+ til de interessante og spændende ting.
Translate
 
Du kunne faktisk have fat i noget der +Kristian Jerslev . Uden at ville fornærme nogle, kunne det godt tyde på, at folk enten ikke er, måske ikke direkte dumme, men hvert fald ikke på samme niveau, hvad intelligens angår, som resten af samfundet. Ellers vil jeg våge den påstand at, de måske (kun måske) mangler en hel del seriøst indhold i deres liv.

Det sagt, skal folk selvfølgelig have lov til, helt og holdet selv, at vælge hvilke sociale medier de vil bruge.
Men selv, efter at have leget mere og mere med Google produkter, kan jeg kun anbefale dette frem for Facebook.

Og endnu engang stor ros til dette projekt her! :)
Translate
 
Sandsynligvis - Facebook inviterer jo netop til ligegyldige informationer om (oftest) ligegyldige mennesker. Det henvender sig mest til folk, der "ikke har noget liv". Uden tvivl er der mange penge i det, men det er dybt kedsommeligt for resten af os.
Translate
 
Netop. Samtidigt, så bryder jeg mig heller ikke om, som du selv siger, den ekstremt kommercielle del i det. F.eks. kan du ikke engang uploade et billede på Facebook, uden at du godkender, at de ejer billedet 100% og kan bruge det til hvad de vil. Ydermere, kan du heller ikke slette en facebook profil, du kan kun deaktivere den.

Samtidigt, har facebook tindens til, at kopiere din mobilkontakter og smide deres tlf.nr. etc. ud på facebook, uden din tilladelse, hvis bare du bruger mobil app'en. 

Og hvem har man egentlig ansøgt, eller godkendt på facebook? Se det kan man heller ikke vide. Jævnligt, har jeg oplevet, uden at have været hacket, at jeg har haft venner på min liste der inde, som jeg aldrig har ansøgt, godkendt, eller mødt i mit liv. Og hvis du spiller noget der inde, kommer der invitationer, fra folk, som ikke anede du eksisterede, eller for den sags skyld, at de havde inviteret dig.
Den mangel på kontrol over egen profil og hvad der skal deles eller ej, og med hvem og hvem ikke, er også, rent ud sagt noget lort!
Translate
 
I hope so. Indtil videre kan jeg, hvert fald kun komme med +'er. Kan endnu ikke komme på noget negativt at sige om det.

Der er også et helt ekstremt fedt sammenspil, mellem Google+ på WWW og på app's på dine mobile enheder! Facebook får baghjul, når folk for alvor får øjnene op for Google+!
Translate
 
Det gør det i hvert fald - G+ giver muligheder for et internationalt samspil på baggrund af interesser. Det gør Facebook slet ikke. Først og fremmest er det enormt nemt at bruge G+ til den slags!
Translate
Translate
Translate
Add a comment...