Profile cover photo
Profile photo
3D ART, sejemske in promocijske rešitve, d.o.o.
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Uspešna promocija se začne in konča pri končni stranki
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Reklamne zastave so praktičen in predvsem opazen marketinški pripomoček. Prilagajate jih lahko glede na vrsto dogodka, ki se ga boste udeležili, ter možnosti za njihovo postavitev. A reklamne zastave so le en korak pri organizaciji dogodka. Naj kaj vse morate biti pozorni, najdete v hitrem vodiču za organizacijo poslovne konference ali dogodka. V njem je tudi seznam opravil, ki vam bo pomagal pri celotnem načrtovanju.

http://www.3d-art.si/sl/microsite/vodic-za-organizacijo-poslovne-konference-ali-dogodka.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Ni vseeno ali reklamna POS stojala dizajnira grafični oblikovalec, industrijski oblikovalec ali nekdo, ki pokaže talent in voljo za delo v 3D programu.

Običajna raba grafičnega oblikovanja vključuje identitete (logotipi in blagovne znamke), spletne strani, publikacije (revije, časopisi in knjige), oglase ter embalažo izdelkov.
Industrijsko oblikovanje pa združuje kombinacijo projektiranja, umetnosti in znanosti, s tem pa namerava izboljšati estetiko, ergonomijo in uporabnost izdelka, lahko pa tudi njegovo prodajo in proizvodnjo. Vloga inženirja industrijskega oblikovanja je ta, da pripravi in tudi izvrši določene rešitve za probleme oblike izdelka, uporabnosti, fizikalne ergonomije, marketinga in prodaje.

Za oblikovanje POS stojal je tako potrebno veliko več, kot le volja in talent. Ko vam izkušen industrijski oblikovalec pripravi več brezplačnih predlogov, kako naj bi POS stojalo izgledalo, pri tem pa upošteva pravila oblikovanja POS stojal, predvsem pa primere dobre prakse, je roko na srce takšno priložnost težko izpustiti.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kako se potrošniki odločajo pri svojih nakupih in kako lahko prodajalci uspešneje nagovarjajo vsako skupino?
Preberite zapis in povečajte uspešnost svojih promocijskih aktivnosti.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded