Profile cover photo
Profile photo
Filma Online
229 followers -
Filma Online
Filma Online

229 followers
About
Posts

Post has attachment
Koha nuk pret (1984) film shqiptarë i pltë Koha nuk pret është film televiziv shqiptar, prodhim i vitit 1984 me regji të Kujtim Meçajt dhe skenarë të Dhimitër Xhuvanit dhe Vangjel Lekajt. Përmbatja e filmit: Ngjarjet zhvillohen ne Tiranen e sapocliruar.…
Koha nuk pret (1984)
Koha nuk pret (1984)
filmaonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Kur hapen dyert e jetës (1986) film shqiptarë i plotë Filmi “Kur hapen dyert e jetës” prodhim i vitit 1986. Regjia : Rikard Ljarja, Skenari : Rikard Ljarja, Producent : Shqipëria e re, Muzika : Zef Çoba. Përmbajtja e filmit: Bardhi një mjek i ri emërohet…
Add a comment...

Post has attachment
Një vit i gjatë (1987) film shqiptarë i plotë Filmi “Një vit i gjatë” prodhim i vitit 1987. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Gjon Simoni. Përmbajtja e filmit Donika Sara është drejtoreshë e një ndërmarrjeje të…
Add a comment...

Post has attachment
Balonat (1979) film shqiptarë i plotë Filmi “Balonat” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria Sot” në vitin 1979. Regjia: Ismail Zhabjaku, Skenari: Muharrem Skënderi, Halil Kamberi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Avni Mula. Përmbajtja e filmit: Lufta…
Add a comment...

Post has attachment
Dhe vjen një ditë (1986) film shqiptarë i plotë Filmi “Dhe vjen një ditë” prodhim i kinostudios Shqipëria e Re vitit 1986. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, Vladimir Prifti, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Thoma Simaku. Përmbajtja e…
Add a comment...

Post has attachment
Asgjë nuk harrohet (1985) film shqiptarë i plotë Filmi “Asgjë nuk harrohet” prodhim i vitit 1985. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Teodor Laço, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Lalo. Përmbajtja e filmit Ngjarjet e filmit zhvillohen në ditët e…
Add a comment...

Post has attachment
Në çdo stinë (1980) film shqiptarë i plotë Filmi “Në çdo stinë” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria Sot” në vitin 1980. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi. Përmbajtja e…
Në çdo stinë (1980)
Në çdo stinë (1980)
filmaonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Koncert në vitin 1936 Film shqiptarë i plotë Filmi “Koncert në vitin 1936” prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare (këngëtare dhe pianiste) në qytetin eLushnjës gjatë kohës së monarkisë shqiptare gjë që “tronditi jetën e…
Add a comment...

Post has attachment
Flutura në kabinën time (1988) film shqiptarë i plotë Filmi “Flutura në kabinën time” prodhim i vitit 1988. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, V. Prifti, Producent: Shqipëria e re , Muzika:Hajg Zaharjan. Përmbajtja e filmit: Tom Melgushi i…
Add a comment...

Post has attachment
Fushë e blertë fushë e kuqe (1984) film shqiptarë i plotë Filmi “Fushë e blertë fushë e kuqe” prodhim i vitit 1984. Regjia: Gëzim Erebara, Skenari: S. Këlliçi, G. Erebara, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Lalo. Përmbajtja e filmit: Lufta e…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded