Profile cover photo
Profile photo
Shahida Halim
40 followers
40 followers
About
Posts

Post has attachment
Mek Zumbie 2k18 Giveaway
Kalau terpilih, Shida nak hadiah baju ni..Hehehe 
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Happy New Year 2018
Azam tahun ni, nak score dalam exam..! Nak kurus. Nak sihat. 
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM
Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untuk memeriahkan lagi suasana dengan menyertai contest  HAPPY BIRTHDAY SIS HAWA DOT COM  yang awesome! Contest ni terbuka ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Happy New Year 2018
Wahh.. Dah lama tak bukak blog. Al maklumlah, tuntutan sebagai seorang pelajar melebihi daripada blog ni. (sejenis alasan..hehehe). Bila sem dah mula, dengan deretan assignment, kekangan untuk berinternet merupakan sebab terbesar tak bukak blog ni tau.  Aza...
Add a comment...

Post has attachment
MENANG GA TAK NAK SUNYI SEPI LAGI BY ASTRAVELER
Alhamdulillah. Dah nak habis cuti semester akhirnya dapat jugak hadiah daripada join Giveaway dekat blog ni. Mula-mula main blog ni sebab nak isi masa lapang. Tapi bila da terpilih utk menang, rasa semangat tu membuak-buak... Harap semangat tu kekal laa, da...
Add a comment...

Post has attachment
Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler!
tekan banner untuk join
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded