Profile

Cover photo
Verified local business
Globaldizajn
Website Designer
Today 9AM–5PM
12 followers|79,447 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu. Poznata je po najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja te se konstantno pokazuje kao predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi. Prva je privatna sveučilišna klinika u Hrvatskoj, a osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, ima svoje centre i u Splitu, te susjednoj Bosni i Hercegovini u Sarajevu i Banja Luci.

Na novim responzivnim web stranicama možete pročitati najnovije novosti, saznati više o liječničkom timu i tehnologijama. Također  se možete informirati o svakoj pojedinoj usluzi zasebno te saznati cijenu za sve usluge i naručiti se online za pregled.

svjetlost.hr
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Nove i responsive stranice grada Karlovca su vani. Smješten u središnjoj Hrvatskoj na dodiru nizinske i gorske Hrvatske te Pokupja i Korduna, Karlovac je uokviren rijekama Kupom, Koranom, Dobrom i Mrežnicom. Grad Karlovac jedan je od rijetkih gradova koji zna točan datum svog nastanka, 13. srpnja 1579. godine, a dobio je ime po svom osnivaču nadvojvodi Karlu Habsburškom. Karlovac je građen i osmišljen po mjeri čovjeka: u zelenim dolinama četiriju rijeka, ispod Starog grada Dubovac, u stoljetnim perivojima i promenadama, biciklističkim stazama, u tradiciji kulture, športa, obrtništva i trgovine. Neminovno, Karlovac je s takvim parametrima europska formula za ugodno življenje i poslovno ulaganje.

Na novim web stranicama grada Karlovca pronađite sve informacije vezane uz povijest grada i okolice, funkcioniranje gradske uprave i odjela, gradskog vijeća kao i sve infromacije vezane uz gradonačelnika. Pročitajte izvješća vezana uz poslovanje i odluke grada, vijesti vezane uz gospodarstvo, komunalni sustav, građenje i stanovanje, javnu nabavu, socijalni program, sport, kulturu, udruge, obrazovanje i odgoj mladih. Prošećite fotogalerijom starih i povijesnih fotografija te doživite grad kao što je nekad bio. Ukoliko imate neki prigovor ili pohvalu, pošaljite svoju poruku izravno sa web stranice. Pronađite najnoviji primjerak gradskog glasnika ili preuzmite dokumente sa sjednica Gradskog vijeća.

Posjetite i informirajte se na...
http://karlovac.hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Omega software je poduzeće koje se bavi razvojem i integracijom cjelovitih ICT rješenja koja se temelje na vlastitim inovativnim razvojnim platformama. Omega software proizvodi specijalizirana rješenja za poznate probleme i platforme za one još nepoznate.

Nova redizajnirana responzivna web stranica nudi restrukturirane sadržaje usmjerene korisniku, predstavljajući Omega software proizvode, rješenja, usluge i reference.
www.omega-software.hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Objavljena je nova Android i iTunes aplikacija AZ Fond.
Mobilna aplikacija AZ Fond namijenjena je članovima AZ obveznih mirovinskih fondova kojima pruža mogućnost on-line uvida u stanje svog osobnog računa u Fondu.

Članovi AZ obveznih mirovinskih fondova po preuzimanju aplikacije i uspješno obavljenoj registraciji, imaju mogućnost svakodnevnog uvida u svoj osobni račun u Fondu i sljedeće informacije i podatke:
Ukupno stanje sredstava na svom osobnom računu u Fondu
Ukupno uplaćena sredstva na osobni račun u Fondu
Ukupno ostvarenu zaradu u Fondu
Detaljni pregled uplata i obavijest o posljednjoj uplati u Fond
Aktualnu vrijednost obračunske jedinice Fonda
Informaciju o mjesecu i godini moguće promjene kategorije Fonda
Uvid u osobne i kontakt podatke i mogućnost izmjene

Download linkove pronađite na : www.globaldizajn.hr/default.aspx?id=2304
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Objavljena je nova responzivna web stranica za stepinac.zg-nadbiskupija.hr.

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pokrenuo je multimedijalnu mrežnu stranicu o blaženom Alojziju Stepincu, s ciljem što boljeg upoznavanja zainteresirane javnosti s duhovnom ostavštinom našeg blaženika.

Na novim responzivnim web stranicama možete pronaći sve informacije vezane uz život blaženog Alojzija Stepinca, različite dokumente koji prate kardinalov život - od njegovih propovijedi, poruka i okružnica, govora i nagovora, kao i svjedočanstva mnogih crkvenih velikodostojnika, uglednih osoba te Stepinčevih suvremenika o njegovu djelovanju u teškim, ratom zahvaćenim okolnostima.

http://stepinac.zg-nadbiskupija.hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Izrađene su responzivne web stranice za Blitz-CineStar kina u Srbiji. Na novim responzivnim web stranicama CineStar-a možete pronaći od sada sve na jednom mjestu. Od najave novih hitova, do pregleda trailera. Pregleda projekcija u ponudama, kao i po filmovima.

Također iskoristite i mogućnost on-line rezervacije karata kao i kupovine istih.

Saznajte sve o Loyalty Clubu i pogodnostima koje nudi. Prijavite se za newsletter kako bi bili upoznati sa svim novostima koje se nude.

www.cinestarcinemas.rs
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Objavljen je novi responzivni web shop B2B vp.lacuna.hr . Lacuna d.o.o. prisutna je sa svojim podružnicama u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji. Lacuna grupa prepoznatljiva je po sigurnosti, dobro razgranatoj distributivnoj mreži i prihvatljivim cijenama. Lacuna grupa posebni naglasak stavlja na sigurnost, kako na radu, tako i u svakodvnevnim aktivnostima.

Tvrtka Lacuna započela je s korištenjem nove B2B ili Business-to-business aplikacije. Nova se aplikacija brine o automatskom osvježavanju i sinkronizaciji podataka između poslovnog sustava i web aplikacije čime se ubrzava i olakšava poslovanje tvrtke Lacuna. Na veleprodajnom web shopu možete pronaći proizvode koji su namjenjeni za rad, kao i korporativnu radnu odjeću i proizvode za slobodno vrijeme.

http://vp.lacuna.hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Medicinski fakultet u Splitu osnovan je kao samostalni fakultet u okviru Sveučilišta u Splitu 26. ožujka 1997. Studijski program Medicina odvija se od 1974. godine. Medicinski fakultet u Splitu prednjači u znanstvenoistraživačkoj djelatnosti i međunarodnoj prepoznatljivosti na Sveučilištu u Splitu te potiče i pomaže mobilnost studenata i nastavnika.

Na novim responzivnim web stranicama možete pročitati zadnje novosti koje se mogu filtrirati i saznati više o samome fakultetu, studiju, nastavi kao i o njegovoj povijesti. Putem web stranice moguć je pristup Intranet-u.

www.mefst.unist.hr
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Wuestenrot.hr ima novu redizajniranu i responsive web stranicu. Wüstenrot stambena štedionica d.d. dio je međunarodnog financijskog sustava s tradicijom dužom od 95 godina i idejni pokretač i začetnik stambene štednje u Europi. Wüstenrot stambena štedionica posluje i u zemljama Europe: Austriji, Njemačkoj, Luksemburgu, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj.

Na novim responsivnim stranicama wuestenrot.hr pronađite štednju koja najbolje odgovara Vašim potrebama, a ukoliko Vam je potreban stambeni kredit informirajte se o uvjetima kredita po fiksnim kamatama, bez naknade za prijevremenu otplatu te bez interkalarne kamate. Pronađite poslovnicu u Vašem kraju ili izravno kontaktirajte središnji ured. Saznajte više o Wüstenrot stambenoj štedionici, njihovoj povijesti, misiji, upravi, pronađite dokumente i zakone vezane uz stambenu štednju, kao i obrasce s informacijama.
Više na...
http://wuestenrot.hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Nove redizajnirane responzivne web stranice kgz.hr su vani. Knjižnice grada Zagreba suvremeno su organizirana mreža narodnih knjižnica, najveća ustanova među narodnim knjižnicama u Hrvatskoj, a ujedno i jedna od najvećih kulturnih ustanova u Gradu Zagrebu.

Na novim redizajniranim stranicama možete pregledati najave događanja kao što su izložbe, predavanja te pročitati zadnje novosti. Također možete pregledati preporuku knjiga po godinama za djecu i odrasle i izvršiti pregled svih knjižnica.
http://www.kgz.hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Hrvatska pošta je kao samostalna tvrtka osnovana 1999. godine. Njezina osnovna djelatnost odnosi se na zaprimanje, razradu i uručenje svih poštanskih pošiljaka na području Republike Hrvatske.

Na novoj responzivnoj naslovnici posta.hr možete pročitati zadnje novosti, saznati više o vrstama paketa, osiguranju pošiljaka i napraviti izračun cijena slanja pošiljka u unutrašnjem prometu te u međunarodnom prometu.

www.posta.hr
 ·  Translate
1
Add a comment...

Globaldizajn

Shared publicly  - 
 
Osnovna aktivnost Edukacijskog centra Dnevnog Centra za rehabilitaciju Mali dom-Zagreb usmjerena je na izradu i provođenje edukacijskih programa namijenjenih stručnjacima koji rade na području procjene, edukacije i (re)habilitacije djece rane životne dobi s razvojnim rizicima i s razvojnim teškoćama.

Na web stranicama Edukacijskog centra Mali dom moguće je saznati sve o programima usavršavanja, radionicama praktičnih vještina te izvršiti online prijavu na odabrani program ili radionicu. Putem web stranice možete saznati više o edukacijskim materijalima koje možete i naručiti, također možete više pročitati o samom centru te saznati više o timu edukacijskog centra.

www.edukacijski.malidom.hr
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Bani ul. 75 10000, Buzin Croatia
Bani ulica 75HRBuzin10000
+385 1 2222 800globaldizajn.hr
Website Designer, Advertising
Website Designer
Advertising
Business Related
Business Service
Design Services
Digital Media
Information and Technology Services
Services Companies
Software Company
Web Services
Today 9AM–5PM
Wednesday 9AM–5PMThursday 9AM–5PMFriday 9AM–5PMSaturday ClosedSunday ClosedMonday 9AM–5PMTuesday 9AM–5PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
1 review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Bojan Komljenović's profile photo
Bojan Komljenović
2 weeks ago