Profile cover photo
Profile photo
Globaldizajn
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu. Poznata je po najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja te se konstantno pokazuje kao predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi. Prva je privatna sveučilišna klinika u Hrvatskoj, a osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, ima svoje centre i u Splitu, te susjednoj Bosni i Hercegovini u Sarajevu i Banja Luci.

Na novim responzivnim web stranicama možete pročitati najnovije novosti, saznati više o liječničkom timu i tehnologijama. Također  se možete informirati o svakoj pojedinoj usluzi zasebno te saznati cijenu za sve usluge i naručiti se online za pregled.

svjetlost.hr
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Objavljen je novi responzivni web shop B2B vp.lacuna.hr . Lacuna d.o.o. prisutna je sa svojim podružnicama u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji. Lacuna grupa prepoznatljiva je po sigurnosti, dobro razgranatoj distributivnoj mreži i prihvatljivim cijenama. Lacuna grupa posebni naglasak stavlja na sigurnost, kako na radu, tako i u svakodvnevnim aktivnostima.

Tvrtka Lacuna započela je s korištenjem nove B2B ili Business-to-business aplikacije. Nova se aplikacija brine o automatskom osvježavanju i sinkronizaciji podataka između poslovnog sustava i web aplikacije čime se ubrzava i olakšava poslovanje tvrtke Lacuna. Na veleprodajnom web shopu možete pronaći proizvode koji su namjenjeni za rad, kao i korporativnu radnu odjeću i proizvode za slobodno vrijeme.

http://vp.lacuna.hr/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Medicinski fakultet u Splitu osnovan je kao samostalni fakultet u okviru Sveučilišta u Splitu 26. ožujka 1997. Studijski program Medicina odvija se od 1974. godine. Medicinski fakultet u Splitu prednjači u znanstvenoistraživačkoj djelatnosti i međunarodnoj prepoznatljivosti na Sveučilištu u Splitu te potiče i pomaže mobilnost studenata i nastavnika.

Na novim responzivnim web stranicama možete pročitati zadnje novosti koje se mogu filtrirati i saznati više o samome fakultetu, studiju, nastavi kao i o njegovoj povijesti. Putem web stranice moguć je pristup Intranet-u.

www.mefst.unist.hr
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nove i responsive stranice grada Karlovca su vani. Smješten u središnjoj Hrvatskoj na dodiru nizinske i gorske Hrvatske te Pokupja i Korduna, Karlovac je uokviren rijekama Kupom, Koranom, Dobrom i Mrežnicom. Grad Karlovac jedan je od rijetkih gradova koji zna točan datum svog nastanka, 13. srpnja 1579. godine, a dobio je ime po svom osnivaču nadvojvodi Karlu Habsburškom. Karlovac je građen i osmišljen po mjeri čovjeka: u zelenim dolinama četiriju rijeka, ispod Starog grada Dubovac, u stoljetnim perivojima i promenadama, biciklističkim stazama, u tradiciji kulture, športa, obrtništva i trgovine. Neminovno, Karlovac je s takvim parametrima europska formula za ugodno življenje i poslovno ulaganje.

Na novim web stranicama grada Karlovca pronađite sve informacije vezane uz povijest grada i okolice, funkcioniranje gradske uprave i odjela, gradskog vijeća kao i sve infromacije vezane uz gradonačelnika. Pročitajte izvješća vezana uz poslovanje i odluke grada, vijesti vezane uz gospodarstvo, komunalni sustav, građenje i stanovanje, javnu nabavu, socijalni program, sport, kulturu, udruge, obrazovanje i odgoj mladih. Prošećite fotogalerijom starih i povijesnih fotografija te doživite grad kao što je nekad bio. Ukoliko imate neki prigovor ili pohvalu, pošaljite svoju poruku izravno sa web stranice. Pronađite najnoviji primjerak gradskog glasnika ili preuzmite dokumente sa sjednica Gradskog vijeća.

Posjetite i informirajte se na...
http://karlovac.hr/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wuestenrot.hr ima novu redizajniranu i responsive web stranicu. Wüstenrot stambena štedionica d.d. dio je međunarodnog financijskog sustava s tradicijom dužom od 95 godina i idejni pokretač i začetnik stambene štednje u Europi. Wüstenrot stambena štedionica posluje i u zemljama Europe: Austriji, Njemačkoj, Luksemburgu, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj.

Na novim responsivnim stranicama wuestenrot.hr pronađite štednju koja najbolje odgovara Vašim potrebama, a ukoliko Vam je potreban stambeni kredit informirajte se o uvjetima kredita po fiksnim kamatama, bez naknade za prijevremenu otplatu te bez interkalarne kamate. Pronađite poslovnicu u Vašem kraju ili izravno kontaktirajte središnji ured. Saznajte više o Wüstenrot stambenoj štedionici, njihovoj povijesti, misiji, upravi, pronađite dokumente i zakone vezane uz stambenu štednju, kao i obrasce s informacijama.
Više na...
http://wuestenrot.hr/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Omega software je poduzeće koje se bavi razvojem i integracijom cjelovitih ICT rješenja koja se temelje na vlastitim inovativnim razvojnim platformama. Omega software proizvodi specijalizirana rješenja za poznate probleme i platforme za one još nepoznate.

Nova redizajnirana responzivna web stranica nudi restrukturirane sadržaje usmjerene korisniku, predstavljajući Omega software proizvode, rješenja, usluge i reference.
www.omega-software.hr/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Objavljena je nova Android i iTunes aplikacija AZ Fond.
Mobilna aplikacija AZ Fond namijenjena je članovima AZ obveznih mirovinskih fondova kojima pruža mogućnost on-line uvida u stanje svog osobnog računa u Fondu.

Članovi AZ obveznih mirovinskih fondova po preuzimanju aplikacije i uspješno obavljenoj registraciji, imaju mogućnost svakodnevnog uvida u svoj osobni račun u Fondu i sljedeće informacije i podatke:
Ukupno stanje sredstava na svom osobnom računu u Fondu
Ukupno uplaćena sredstva na osobni račun u Fondu
Ukupno ostvarenu zaradu u Fondu
Detaljni pregled uplata i obavijest o posljednjoj uplati u Fond
Aktualnu vrijednost obračunske jedinice Fonda
Informaciju o mjesecu i godini moguće promjene kategorije Fonda
Uvid u osobne i kontakt podatke i mogućnost izmjene

Download linkove pronađite na : www.globaldizajn.hr/default.aspx?id=2304
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-02-20
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nove redizajnirane responzivne web stranice kgz.hr su vani. Knjižnice grada Zagreba suvremeno su organizirana mreža narodnih knjižnica, najveća ustanova među narodnim knjižnicama u Hrvatskoj, a ujedno i jedna od najvećih kulturnih ustanova u Gradu Zagrebu.

Na novim redizajniranim stranicama možete pregledati najave događanja kao što su izložbe, predavanja te pročitati zadnje novosti. Također možete pregledati preporuku knjiga po godinama za djecu i odrasle i izvršiti pregled svih knjižnica.
http://www.kgz.hr/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Objavljena je nova responzivna web stranica za stepinac.zg-nadbiskupija.hr.

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pokrenuo je multimedijalnu mrežnu stranicu o blaženom Alojziju Stepincu, s ciljem što boljeg upoznavanja zainteresirane javnosti s duhovnom ostavštinom našeg blaženika.

Na novim responzivnim web stranicama možete pronaći sve informacije vezane uz život blaženog Alojzija Stepinca, različite dokumente koji prate kardinalov život - od njegovih propovijedi, poruka i okružnica, govora i nagovora, kao i svjedočanstva mnogih crkvenih velikodostojnika, uglednih osoba te Stepinčevih suvremenika o njegovu djelovanju u teškim, ratom zahvaćenim okolnostima.

http://stepinac.zg-nadbiskupija.hr/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hrvatska pošta je kao samostalna tvrtka osnovana 1999. godine. Njezina osnovna djelatnost odnosi se na zaprimanje, razradu i uručenje svih poštanskih pošiljaka na području Republike Hrvatske.

Na novoj responzivnoj naslovnici posta.hr možete pročitati zadnje novosti, saznati više o vrstama paketa, osiguranju pošiljaka i napraviti izračun cijena slanja pošiljka u unutrašnjem prometu te u međunarodnom prometu.

www.posta.hr
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded