Profile cover photo
Profile photo
ila haliqa
15 followers
15 followers
About
ila's posts

Post has attachment
Korea Seoul Halu Tho : Gang Gigi Sepah Di Korea
POST CONTAIN A LOT OF PICTURES. Day tho. Hari ni kami serang Nami Island! Semangat tahu kami nak pi sini. Tempat pengambaran winter sonata. Ni drama series yang meletop zaman-zaman i muda remaja. Semalam Idham dah bagitahu yang tiket tren dia tak beli. Dah ...

Post has attachment
**
test this is testing

Post has attachment
Korea Seoul Halu Tho : Gang Gigi Sepah Di Korea
Day tho. Hari ni kami serang Nami Island! Semangat tahu kami nak pi sini. Tempat pengambaran winter sonata. Ni drama series yang meletop zaman-zaman i muda remaja. Semalam Idham dah bagitahu yang tiket tren dia tak beli. Dah habis. So,esok beli tiket biasa ...

Post has attachment
Korea Seoul Halu Tho : Gang Gigi Sepah Di Korea
Day tho. Hari ni kami serang Nami Island! Semangat tahu kami nak pi sini. Tempat pengambaran winter sonata. Ni drama series yang meletop zaman-zaman i muda remaja. Semalam Idham dah bagitahu yang tiket tren dia tak beli. Dah habis. So,esok beli tiket biasa ...

Post has attachment
Korea Seoul Halu Hana : Gang Gigi Sepah Di Korea
Annyeongh chingguya. Meh nak sambung trip korea ni. Entry adalah panjang. Sila pitam Hari khamis,flight pukul 1am. Aku still kerja hari khamis tu. Tapi nasib baik pergi site Putrajaya. Dapat la aku chow awal sikit around pukul 5. Malam sebelum tu, dah sia...

Post has attachment
Plan : Gang Gigi Sepah Di Korea
Annyeonghaseyo. Nak cte pasal trip ke korea ni. Plan asal, memang la aku yang suggestkan dekat group family. Tapi memandangkan mama, abah, my husband and ridi tak nak join, trip ni lebih kepada ladies only! Wehuu! Banyak research kami buat untuk ke sana. Th...

Post has attachment
Plan : Gang Gigi Sepah Di Korea
Annyeonghaseyo. Nak cte pasal trip ke korea ni. Plan asal, memang la aku yang suggestkan dekat group family. Tapi memandangkan mama, abah, my husband and ridi tak nak join, trip ni lebih kepada ladies only! Wehuu! Banyak research kami buat untuk ke sana. Th...

Post has attachment
I'm Fine T-Shirt
Hi Readers, Good news for you guys. Design t-shirt baru je keluar.  Price per item :: RM20.  Postage :: Rm 1.99 Design I'm Fine didatangi dengan dua warna iaitu putih dan kelabu. Cepat! Place your order dekat sini :: Order sini

Post has attachment
Boat Noodle : Jaya School
Actually, aku dan office mate pergi Boat Noodle ni last month. Baru je nak update. Aci tak. Haha. BTW, tadi aku dalam process cleaning entry-entry lama yang childish tu. Aku baca pun meremang bulu roma (sindrom tua). Mula-mula plan pergi boat noddle sempena...

Post has attachment
The Dusun: Advance Anniversary volume 3
Tadaa. Last weekend which is 5/9/2015 (nak juga post tarikh) aku pergi bercuti dengan my hubby.  Actually, ni event kami tiap-tiap tahun. Untuk celebrate anniversary. Kalau ikutkan, kami punya anniversary bulan 11. Tapi disebabkan susah sangat nak book temp...
Wait while more posts are being loaded