Profile cover photo
Profile photo
Zulkifli Yahya
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Jelajah : Wakaf Che Yeh (Part 1)
Woohooo! Baru pagi tadi aku sampai Kota Bharu, malam dah start jalan-jalan..hehe! Wakaf Che Yeh, lokasi pertama yang aku jelajah kat negeri Kelantan ni. Memang menarik tempat ni, ala-ala macam Uptown gitu..huhu! Yang menarik minat aku kat sini ialah ada ger...
Add a comment...

Post has attachment
Outstation : Kota Bharu
Yuhuuuu.. After 2 weeks aku kat Kuala Terengganu, sekarang aku kat Kota Bharu pulak.. hehe! Aku akan berada kat sini selama 2 minggu then aku akan balik KL! So apa yang best kat sini ye? Mane tempat yang best untuk aku singgah? Apa makanan yang paling sedap...
Add a comment...

Post has attachment
Funny Video : KL Gangster In English
Mesti korang pernah tengok filem KL Gangster kan? Tapi korang pernah tengok tak KL Gangster dialih bahasa? Hahaha! Bile tengok balik KL Gangster nih, tak tahu la celah mana gangster dia! Hahaha!
Add a comment...

Post has attachment
Funny Video : We Will Rock You!
Aku tak faham apa yang dia cakap! Aku pun tak tahu nak tulis apa dah! Asyik tergelak je! Hahahaha! Kalau berterusan macam ni, boleh putus urat woooo... Mohon jangan ada comment racist kat sini..
Add a comment...

Post has attachment
Jelajah : Taman Awam Lagun Kuala Ibai, Kuala Terengganu
Setelah dua minggu aku outstation kat sini, baru la boleh rasa jalan-jalan..adeh! Takpe la, janji ada jugak pengalaman aku jalan-jalan kat Kuala Terengganu ni! Hehe! Aku rindu sangat nak mandi swimming pool, last time aku mandi swimming pool masa Family Day...
Add a comment...

Post has attachment
Video : Jom Belajar Berenang!
Mesti ada antara korang yang tak tahu kan? Angkat tangan! errr.. kenapa aku pun angkat tangan sekali nih! hehe! Aku pun tak tahu berenang jugak.. baru nak belajar.. Jom kita tengok cara yang mudah untuk berenang!
Add a comment...

Post has attachment
Wallpaper : Demam Fast & Furious 7
Khas buat peminat Fast & Furious 7! Mesti demam Fast & Furious korang tak hilang lagi kan? So aku nak share dengan korang wallpaper HD Fast & Furious 7 yang super cool. Boleh la buat hiasan kat PC / Tablet korang tu. Hmmm... Lepas tengok gambar-gambar ni, r...
Add a comment...

Post has attachment
Video : Apa Yang Terjadi Apabila Dragon Ball VS Marvel Superheroes?
Agak-agak korang kalau Dragon Ball bertemu Marvel Superheroes, geng mana yang akan menang? Dragon Ball atau Marvel Superheroes? Jom kita saksikan video ni! errr... tunggu kejap! The f*ck did I just watch!!??
Add a comment...

Post has attachment
Babak Terakhir Fast & Furious 7
Warning! Bagi sesiapa yang belum tengok Fast & Furious 7 kat panggung wayang, sila ke page yang lain sebab maybe lepas korang tengok video ni, akan spoil-kan mood korang nak tengok cerita ni! Hahaha! Siapa yang dah tengok Fast & Furious 7? Angkat tangan! He...
Add a comment...

Post has attachment
Kereta Proton Baru 2015 Dilancarkan Bulan Ini
Dengan rasa bangganya Proton telah mengeluarkan model terbaru mereka. Kereta berkonsepkan sedan ini seakan-akan sama dengan Proton Preve. Tetapi terdapat beberapa kelainan pada model ini iaitu pada pintu hadapan pemandu dan penumpang. Malangnya kereta ini b...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded