Profile cover photo
Profile photo
Medimeu.ro
About
Posts

Post has attachment
Andropauza se manifestă la bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 50 şi 70 de ani si este produsa prin scaderea fiziologica si normal a secretiei de hormoni androgeni. Hormonii androgeni, sau hormonii masculini sunt produşi de testicule şi de glandele suprarenale. Aceşti hormoni controleaza si coordoneaza activitatea glandelor sexuale masculine si au un rol important in prevenirea bolilor coronare deoarece contribuie la digestia şi arderea grăsimilor.

Afla mai multe pe site-ul: medimeu.ro
#andropauza

Add a comment...

Post has attachment
Intrarea la menopauza este un proces natural pe care fiecare femeie il experimenteaza, insa semnele care anunta sfarsitul vietii reproductive nu sunt intotdeauna aceleasi. In mod normal, simptomele menopauzei debuteaza dupa varsta de 45 de ani (exista si cazuri cand ele incep chiar mai devreme), avansand pe masura ce capacitatea de reproducere a organismului se apropie de final.

Afla mai multe pe site-ul: medimeu.ro
#menopauza

Add a comment...

Post has attachment
Cunosti faptul ca daca vrei sa slabesti trebuie sa absorbi mai putine calorii si sa arzi mai multe. Insa exista acum atat de multe diete, incat nu stii ce sa urmezi ca sa slabesti cu cat mai putin efort. Cel mai bine este sa renunti sa urmezi o dieta, si sa urmezi cateva sfaturi simple, alaturi de regulile de aur: mananca mai multe legume, mai putine grasimi si fa exercitii. Impreuna toate acestea vor avea rezultate!

Afla mai multe pe site-ul: http://medimeu.ro
#slabit
Add a comment...

Post has attachment
O viaţă sexuală activă după vârsta de 50 de ani poate aduce beneficii ambilor parteneri, în pofida preconcepţiilor despre sexualitatea celor trecuţi de prima tinereţe. Află din rândurile de mai jos care dintre miturile despre sexualitatea bărbatului trecut de 50 de ani sunt adevărate şi care nu!

Afla mai multe pe site-ul: medime.ro
#erectie
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded