Profile cover photo
Profile photo
Борман - кв. Белите брези
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment
Какъв вид интериорна врата да поставим в спалнята? - От голяма важност е вътрешната врата за спалнята да притежава висок коефициент за шумоизолация. Това е помещението, в което почивате от тежкия работен ден и поради този факт е нужна защита от врявата на съседите и грохотът идващ от големия град.
Add a comment...

Post has attachment
Как да намерим подходящи вътрешни врати в София? - За да намерите вътрешни врати в София е достатъчно да прегледате офертите в мрежата. Много фирми имат сайтове, където показват стоките си и публикуват допълнителна информация за тях. Клиентите имат достъп до каталози със снимки, описания и цени, така че да реализират правилния подбор на продукти. Това донякъде е голямо облекчение за тях.
Add a comment...

Post has attachment
Интериорните врати придават качество на дома ви - Самият дизайн на вратите също е впечатляващ. В шоурумовете на добрите фирми се намират дървени остъклени варианти на класически вътрешни врати придаващи ударна доза стил. Ако това не ви ориентира, то винаги може да се спрете на плъзгащи, летящи и сгъваеми модели, с чиято помощ не само ще подобрите визията на апартамента, но ще си осигурите пространство.
Add a comment...

Post has attachment
Вътрешни врати – кои са подходящи за нас? - Що се касае до видовете вътрешни врати, то те се делят на: класически, плъзгащи се, сгъваеми, въртящи се и ролетни. Всички те имат индивидуално отношение към всеки обект, така че задайте си въпроса, къде искате да монтирате новите врати. Цените зависят основно от материала, от който са направените вратите, както и от тяхната марка и модел.
Add a comment...

Post has attachment
Покупка на интериорни врати – важни напътствия за клиента - Предлагаме ви да разгледате актуални оферти за интериорни врати от Борман България, където ще попаднете на голямо разнообразие от вносни стоки. Всеки един продукт е с гарантиран произход и високо качество, така че няма да съжалявате за решението си да поръчате вътрешни врати именно от тази известна фирма. Желаем ви всичко най-добро.
Add a comment...

Post has attachment
Къде можем да намерим евтини интериорни врати? - Живеем в скъпи времена, в които много трудно можем да заделим пари за интериорни врати. Този продукт винаги държи стабилна цена, тъй като за направата му се
Add a comment...

Post has attachment
Кои са най-популярните видове интериорни врати? - На пазара ще намерите различни видове интериорни врати, които зависят главно от тяхното разположение. Външните врати са красиви и здрави, като се сливат с
Add a comment...

Post has attachment
Какви видове вътрешни врати ще открием на пазара? - Днес всеки, който обзавежда нов апаратмент или къща, желае да постигне стилна визия, с която да се гордее. Разбира се, това става възможно и чрез монтиране на
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded