Profile cover photo
Profile photo
Oleg Maštruko
838 followers -
Komunjara u uniformi nacista
Komunjara u uniformi nacista

838 followers
About
Oleg's posts

Post has attachment
Dragi ljudi, ako vam je promaklo, nakon dosta uspjeha i interesa za lanjsku ekspediciju na Pamir, ove godine planira se nešto čak i ambicioznije i potencijalno zanimljivije.

Pogledajte, pročitajte, sudjelujte!

Hvala na podršci

https://igg.me/at/lostkingdom/x/5894566


Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Dragi prijatelji, znani i neznani. Pokrenuo sam crowdfunding kampanju za.... svoj mali foto-projekt, pa navalite. 

Vodite računa da crowdfunding nije žicanje ili klasično doniranje. Svaki doprinos ujedno znači i kupnju konkretnog predmeta. Ovdje su u pitanju foto knjige, i odlične, pače prekrasne fotografije u divnim okvirima koje će uljepšati svaki životni prostor, ured, istražni zatvor, kazamat ili spavaću sobu.

Navalite. Šerajte. Lajkajte. Donirajte.

Kupite "perk" i uljepšajte svemir, pa čak i Hrvatsku. Hvala.

Od moje zadnje posjete ovom smeću oko 150 ljudi me dodalo u neki krug, i za svako takvo dodavanje sam dobio mail. Od tih 150 osobno poznam najviše 7-8.

Svrha ovog posta je trojaka:

a) Da (retorički) upitam mogu li tužiti Google zbog uznemiravanja sa 150+ mailova, vrijednosti običnog spama.

b) Da rečenoj 150-orici dam nešto da čitaju, kad su već dali truda da me dodaju.

c) Da ih sve informiram da je moj profil na Facebooku jedini profil na socijalnim mrežama koji ozbiljno održavam. Uglavnom ga koristim da keljim dobre (vlastite) fotke. Tko je zainteresiran gledati moje slike i povremene ne-slikovne sadržaje neka pošalje request na Facebooku, jer kako stvari stoje ne vjerujem da ću G+ početi doživljavati ozbiljno u dogledno vrijeme.

Super fičer - blokirao sam nekog jer ima neopisivo ružnu sliku profila i glupo ime i što radi G+? Pa ništa, i dalje mi prikazuje sve sadržaje narečene osobe, samo je otvorio novi krug za nju - Blokirano! :o) Po čemu je onda ta osoba blokirana? LOL

Post has attachment
Ja i kompić pokušavamo skužiti kako Google+ radi :o)

Muke ti irudove. Usability je sranje isto kao i na Fejsu. Barem usability su mogli unaprijediti. Je li možda problem što je svima iznad trideset poremećen centar za usability pa nove generacije ovo smatraju ugodnim za korištenje a u nama starima je problem jer smo stari? Očekujem diskusiju sva 4 moja trenutna frenda u krugu.

Koe njesra. Ko ovo čita? Dva pitanja. Kako vidim u kojem sam "krugu" nekom drugom, frend ili samo poznanik pa da se uvrijedim? Drugo - mogu li jednim klikom ili s više klikova uvesti ovdje sve svoje stare dijareje s Fejsa ili bi trebao ručno dodavati svih 7439573 fotki, statusa i ostalog?
Wait while more posts are being loaded