Profile cover photo
Profile photo
Nor Atiqah Aznam
82 followers
82 followers
About
Posts

Post has attachment
Cari Idea Baru
Dah lama rasanya tak berblog. Sbbkan kekangan masa dan tugas yg meletihkan otak. Huhu.. kerja tak la berat mana pun. Gossip je yg lebih.. ahahah... astagfirullahalazim.. My passion about writing is still there. Cewahh.. cuma idea je kelaut.. ntah apa yg nak...
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Lagu Ku Rela Dibenci - Aiman Tino
Ku ketawa kau menangis Engkau tertawa aku menangis Hanya dirimu oh sayangku Kesudahan tiada henti Hanya yang tinggal Igauan mimpimu ternanti-nanti Sering kali aku diuji Air mataku terus mengalir Membasahi di dadaku Hanya ratapan di dalam hati Moga tercipta ...
Add a comment...

Post has attachment
#PRAYFORMH370
Setiap permulaan ada prngakhirannya, Setiap pertemuan ada perpisahannya, Setiap persoalan pasti ada jawapannya. Bersabarlah wahai hati yang terluka, Berdoalah selagi terdaya, Kelak bertemu kita di syurga. Aminn.. Moga semua ahli keluarga MH370 dapat menerim...
#PRAYFORMH370
#PRAYFORMH370
senikretifayah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Misi terlaksana!
Dah lama rasanya tak update blog.. Assalamualaikum semua. Salam sayang.. 😊 Untuk pengetahuan semua. Dah 6 hari Q balik semenanjung iaitu Kuala Lumpur.. tanah kelahiran tercinta. Dapat balik pun sebab berkursus je sebenarnya.. huhu.. mcm ramai je plak yg ba...
Misi terlaksana!
Misi terlaksana!
senikretifayah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nor Atiqah Aznam commented on a post on Blogger.
mangaka.. i thot it is "mangga kah?".haha lol..
Like a Mangaka
Like a Mangaka
raziten.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dunia Baru Q!
Assalamualaikum Di petang2 buta ni kamu2 semua buat ape je? hehe. Q tengah layan anak buah sorang ni. Nak bawak g mandi. Tamat dah sudah kisah sebagai babysitter. Esok mula Lembaran baru bekerja sebagai penjawat awam pulak ye.. Hee.. Nervous sudah.. Esok ak...
Dunia Baru Q!
Dunia Baru Q!
senikretifayah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
have coincidences like this happened to you before?
Add a comment...

Post has attachment
Top 10 Sites in Malaysia
Top 10 Sites in Malaysia by Alexa *as at November 2013 google.com facebook.com youtube.com google.com.my blogspot.com yahoo.com wikipedia.org blogger.com maybank2u.com.my mudah.my
Top 10 Sites in Malaysia
Top 10 Sites in Malaysia
senikretifayah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
1K Giveaway By Cik Arnab
Assalamualaikum Kite join GA Cik Arnab ni.. Kalo korang nak join klik Banner dulu ok.. Selamat ber'GA' olls!! :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded